Pimp my cupboard.

I kveld har vi barnefri, og skulle i utgangspunktet leie oss film på altiboxen. Da vi er ferdige med diverse rydding osv så har J selvfølgelig funnet en guttefilm på Viasat 4 som han bare se. Det er en Steven Sjøgalfilm, så jeg holder meg langt unna. Dermed måtte man finne på noe annet, og valget i kveld falt på: pimping av skap på badet :)

Skapet er det samme som sto her da vi flyttet inn. Det er ikke direkte lekkert. Men heller ikke stygt som juling. Bare ganske så enkelt veldig, veldig kjedelig. Å bytte det ut når det ikke er noe riv ruskende galt med det er uaktuelt. Derfor passet det ypperlig at jeg fant noen fine wallstickers (veggklistremerker??) til den nette sum av 25 kroner på Søstrene Grene på mandag.



Før-bilder har jeg ikke. Men bare se for dere et helt vanlig kjedelig hvitt skap :)
Å ta bilder av mesterverket mitt var lettere sagt enn gjort. Badet er definitivt for lite for fotografering av ypperste klasse (med tanke på det kameraet jeg har). Dessuten gjaldt det å ikke få med resten av interiøret og rotet....



Neimen, her har jammen meg Green Gatekoppen min sneket seg med på bildet (snakker vi interiørblogger eller???). Med en miniplante i til og med. Den må jammen meg være rask, for den sto ikke der når jeg drev og klistret opp merkene. Lurer på om den får nok av badetilværelsen til i morgen. Hvis ikke så lever den livet farlig der ute på kanten av vasken. Alma tilbringer nemlig en god del tid foran vasken med diverse vaskeprosjekter for tiden. En plante med jord hadde sikkert falt i smak!



Tannkremtubene synes klistremerkene er så fine at de er på vei til å hoppe bort til dem, se hvor ivrige de er!
Knotten på skapdøra er forresten også ganske så ny. Kjøpt på Ting i Trondheim. Den som var der fra før var ikke bare kjedelig, den var gyselig stygg. At jeg har levd med den i over to år uten å gjøre noe med den er utenfor min fatteevne!

Nå skal jeg lage meg holidaydip og jafse i meg en pose potetgull, og kanskje prøve meg på heklingen en gang til. Før i dag ga jeg nemlig opp. Jeg "murer".... Husker fra barndommen når mormor og mamma strikket på samme plagget (den ene hjalp den andre?) og en av de sa alltid etter at hun tok over arbeidet igjen "du mure!!!". Dvs, den ene av dem strikket alt for stramt. Jeg murer når jeg hekler....

Wish me luck.. Og ha en fin kveld videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits