Reker og sushiteknikker.

I kveld har jeg bestemt meg for å legge irritasjon over vær, værmeldinger og sist men ikke minst værdamer på hylla. Jeg holdt nemlig på å hoppe inn i skjermen for å kakke Eli Kari Gjengedal (?) i hodet med noe hardt da hun annonserte etter værmeldingen at " nei det e no ikkje de store sommertemperaturene i sør enda, sjøl om vi om nokre dagar e komne til juli". Da er værmeldingen for i morgen 18-19 grader og skyfri himmel.
#¤%&¤"¤"##"!!!!!!

Men altså (puuuuuuust rolig) i kveld tenker jeg ikke på slikt. Isteden har jeg lagt reker til tining og jeg har fyrt så gæli på peisen at det snart kan regnes som syden inn her. Når jeg tenker meg om så skal jeg jammen meg sette frem noen flasker øl også. De gode vet dere, fra Tuborg med lime cut ♥

Jeg er dog litt spent på hva ghaneseren vil si om rekesmørbrødprosjektet mitt. Da jeg annonserte at vi skulle ha reker i kveld sa han "with what?". Hadde jeg svart "brød" så hadde han falt i spader, ekte mat er jo både stekt, kokt og stekt igjen (ghanesere er ikke kjent for å lage mat på 1-2-3...). Derfor nøyde jeg meg med : "wait and see". Det kan jo uansett ikke bli feil siden jeg serverer øl til. Eller??På fredag spiste vi forresten sushi sammen, Js første smak av sorten. Og til min store glede så syntes han det var godt! Juhuuu! Å spise med pinner syntes han derimot ikke noe om, men han prøvde, det skal han ha. Jeg ble faktisk imponert, helt til jeg med ett ante ugler i mosen....Gud vet hvor mange "juksejafs" han tok før jeg oppdaget lureriet.
Jeg syntes han fikk i seg maten merkelig fort sjø!
Sjekk det gliset da, sååå fornøyd med seg selv ;)

Jeg tror nesten vi må ta oss en tur på sushiresturant i Trondheim snart. Sushien vi kjøper på Ica Maxi kan jo strengt tatt ikke sammenlignes med resturantsushi.

Nå skal jeg fikse stæsjet til rekene, så er det frustrerte fruer med noget attåt.
Ha en strålende kveld alle sammen!
Stikkord:

3 kommentarer

Lin Christine

23.06.2010 kl.12:17

Smakte Tuborg lime cut i går, drakk faktisk en hel flaske! Jeg som ikke liker øl engang synes denne var veldig god ;)

23.06.2010 kl.15:24

Sushi er kattemat, og kan i tillegg i nød brukes til agn. NEMLIGGGG!!!!!!! ;o)

Vero

23.06.2010 kl.20:03

Æ e klar for sushi!

Skriv en ny kommentar

hits