Monique.

Prosjekt veranda er fortsatt under construction. Jeg må innrømme at det møkkaværet vi opplever denne forsommeren gjør sitt til at jeg mister 78% av motivasjonen til å få fortgang i prosjektets ferdigstillelse. Det går saaaaaakte men sikkert fremover for tiden.

Malingen er nesten ferdig da. Er bare yttersiden av rekkverket igjen, på den ene siden av porten. I tillegg er to trekasser og ei hylle malt. På den nederste hylla i hylla (herrlighet for en setning) er plassen til grillkull, blomsterjordposer osv. Det er ikke mye pent å ha fremme. Derfor fikk jeg den brilliante ideen om å sy er forheng å henge foran. Stoffbutikker er det tynt med her i byen, så jeg dro på Kid og kjøpte en gardinlengde.
Valget falt på a Monique. Billig var a å vettu, på tilbud og greier. Kun 123 kroner betalte jeg for frøkna.

Jeg og Alma skulle til Dodo å bake boller sammen barnehagevennen i går ettermiddag, og siden symaskina vår (mamma og jeg deler ei) for tiden står der så satte jeg igang med syingen mens resten bakte boller. Før vi dro hadde jeg selvfølgelig målt nøye opp hvor lange og brede lengdene skulle være. Aner dere kluss i prosjektet??
Da har dere så rett så rett. Av en eller annen merkelig grunn (jeg fatter det virkelig ikke!!) så målte jeg opp 58 cm fra bunnen til toppen av hylla. Men hva skrev jeg på målelappen min? 85 cm.... Åååååh!

Da jeg skulle henge de opp da vi kom hjem fikk jeg bange anelser "de ser da veldig for lange ut?". Såklart var de for lange, alt for lange. Typ 27 cm for lange. Det merkes for å si det sånn.Her er de brettet innover, så det ser ikke så alt for ille ut. Men jeg må nok til pers å sy de opp. Stønn.
Å ja, bildet er tatt gjennom stuevinduet, man går da virkelig ikke ut i møkkaværet og utsetter seg selv for forkjølelser og andre sykdomstrusler. Ved siden av hylla står den fiiiine trekassen jeg kjøpte på Byggmakker for den nette sum av 149 kroner. Den er også malt med Drygolin. Jeg har litt angst for disse digre plastputekassene, så jeg er storfornøyd med å ha funnet denne fine løsningen på verandaoppbevaring.

Opprinnelig googlet jeg etter gardinene fra Kid, så dere skulle få se dem nøye. Men alle bildene på Kid var "flash adobe" something something. Fikk ikke kopiert en skit.
Prøvde meg så på søkeordene "Monique gardiner" og vet dere hva, hun finnes på Facebook også! Fikk nesten lyst til å legge henne til som venn, for å kunne si til henne "jeg har deg på verandaen også!" :)

Nå skal denne frustrerte fruen (VM gå og legg deg!!) lese litt til i Fyrvokteren og så er det natta!
Drøm søtt alle sammen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits