Det bløteste tungekysset jeg noensinne har sett.

Hvor i svarte svingende har det blitt av sommeren?! I trøndelag er den hvertfall ikke for tiden, jeg satt ute på verandaen og malte en av utekassene i kveld, og da jeg kom inn trodde jeg at alle tærne var frosset fast til sokkene, jeg var rød på nesa og blå på leppene. Som Karius og Baktus sier: tvi, TVI!

Dermed satte jeg meg under et pledd og drakk te med masse honning, strikket på kjolen til Alma og så Miss Marple på NRK1. Hallo gammelkjærring Guro S sier jeg bare.
Nå sitter jeg i spenning og venter på om Alma begynner å hyle eller ikke. De siste nettene har hun vært helt umulig om natten. Hun skal kun sove i mammasenga. Nå er egentlig jeg ikke så veldig streng på dette området. Vil hun sove sammen oss så trenger hun sikkert nærhet har jeg tenkt. Men når det begynner å gå utover nattesøvnen for hele gjengen så må man prøve å snu trenden. Sakte men sikkert. *krysser fingrene*

I går var vi i Okkenhaug på bursdagsselskap og fjøsbesøk. Odelsgutten og Alma var vel egentlig i tottene på hverandre nesten hele tiden. Han er ca 1,5 år og har nylig (hvertfall siden sist vi møttes) ervervet kunnskapen om "mine" ting. Det er ikke alltid like lett å fungere etter å ha lært dette. Og stakkars lille gutten ble jo helt fortvilet da det kom ei jente og tok på alle lekene hans. Nå skal det sies at min lille snuppelure ikke gjorde saken enklere for han, for hun er også i den alderen da man helst skal ha den samme leken som de andre barna. En ting er sikkert, ingen av småtrollene har noe problemer med lungekapasiteten, de ulte til tider som noen sirener begge to ;)


Nå lekte de fint sammen også altså, og Alma storkoste seg. Tur til fjøset ble det også. Det første rommet vi kom inn i er det rommet der melkemaskinen (?) står. Den bråker og durer litt, så med en gang Alma var innenfor døren sa hun "æ vil itj" å snudde på hælen. Vi fikk hanket henne inn, og etter en forklaring på hva det var som bråkte, så var det ok. Kyrne var hun ikke redd for i det hele tatt. Til mora sin store overraskelse. Hun torde ikke å ta på kuene da, men det gjorde ikke vi voksne heller :) kalvene derimot fikk mange klapper på hodet.Stirre-i-senk-konkurranse.


Like før vi gikk ut av fjøset så jeg det bløteste tungekysset jeg noensinne har sett. Og så unge som de er da!

Se så ville de er i blikket. De to der hadde kunnet hoppe på hvem som helst tror jeg.
Jeg ble nesten litt redd. Godt at de var inngjerdet!

Nei nå tror jeg vi sier at Alma ikke kommer til å våkne, så da kan jeg endelig gå og legge meg.
Natta!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits