Å stupe kråke, sommerfest og rekordspising av godteri.

Denne søndagen skal jeg komme meg selv i forkjøpet og skrive om det vi har gjort i helgen, før den er over! Fremgang, fremgang Guro. På fredag var vi på trondheimstur. Alma fikk fri fra barnehagen og gledet seg veldig til å besøke jo-ne-nika :) 

Snuppeluren startet morgenen med å herje i mammasenga. Det skulle hoppes og stupes kråke. Å stupe kråke er det store for tiden. Må være noe hun har lært på barnehagen, av mora har hun hvertfall ikke fått den ideen. Nå er det et stykke igjen til vi virkelig kan si at hun stuper kråke, men hun er godt i gang og tror selv hun utfører kunsten prikkfritt. For det meste står hun på hodet...


... og løfter det ene beinet grasiøst...


...så tar man enten benet ned igjen eller ruller over på siden.
Og så er det på'an igjen. Jeg synes hun er flink jeg. Hun må bare ta poenget med at man skal rulle over hodet. Men vi har ingen hast, det kommer når det kommer.

Vi kom hjem fra en veldig trivelig dag i Trondheim sent på ettermiddagen. Det ble en grandis til middag, med hjemmelaget topping. Høvlet over litt sopp, tomat og ost og den ble med ett myyye bedre. Jeg var bedt bort på litt vindrikking om kvelden, men da jeg satt og hang med hodet etter middagen tenkte jeg på hvordan i all verden jeg skulle finne energ til det. Sliiiiten. Men jeg kom meg, og dro avgårde, dog litt etter klokken åtte da vi egentlig skulle møtes. Resten av gjengen ville ut på byen, men da dro jeg hjem.

Men tror dere jeg la meg da jeg kom hjem? Neida... Jeg og J ble sittende å se på konserten fra VM. Klokka ett tvang jeg meg selv til å gå til sengs. Men egentlig hadde jeg lyst til å se den ferdig. Jeg fikk sove på lørdagsmorgenen, da jeg sto opp var far og datter ut og kjøpte brød og egg. Alma ble lagt til dupp og jeg skulle hastehandle litt mat og diverse mens hun sov. Hastehandling ble det ikke, for det var kaos på kjøpesenteret. Sykkelrittet Tour de Tomtvatnet var på lørdag, og målgang er ved kjøpesenteret. Blæh.

Etter duppen dro vi på fest til barnehagevennen. Værmeldinga var jo egentlig dritt, men vi hadde et suuupert vær i går!


Ungene koste seg med god grønssakssuppe, is, sandkasse, lekestativ, en diiiiger lavvo, sykler, traktorer, klatring i trær osv. For en gangs skyld så var pippiskoene lagt igjen hjemme!


Alma i nytt skjørt fra HM. HM er noen sniker! Skjørtene hang på et stativ med en stoooor plakat over. "Superpris, 29,90". Jøss hvor billig tenkte jeg. Da jeg kom til kassen slo de inn 79,90. Øøøh, koster det ikke 29 spurte jeg? Nei, det var singlettene det. Det hang ikke en eneste singlet på stativet. Men med biiiiiiteliten skrift nederst i det høyre hjørnet sto det jammen meg "singletter". Sleipt! Og ja, jeg skulle ha lagt tilbake skjørtet....

Det falt i hvertfall i smak hos snuppeluren, og det fikk virkelig kjørt seg.
Vi kom oss hjem til seks, for da fikk vi besøk av venninne K med sine to barn og venninne J med datter. Jeg hadde hamstret snop for å fore disse søte små. Den som spiste mest var Alma... Jeg tror hun spiste like mye som de andre tre til sammen. Hvor har dèt kommet fra?! Hun bruker jo ikke å spise mye godteri i det hele tatt. Brukte, får jeg heller si. Det har tydeligvis snudd...

Etter at Alma var lagt (halv ni!!) måtte jeg ha en liten time out med sløvings før jeg laget nyyyyyydelig biff og masse tilbehør til meg og J. Vi så The Departed (som jeg har sett mange ganger før og egentlig ikke liker) før vi tok kvelden i ei mammaseng der det lå en liten krølle på tvers. Det er nemlig viktig å ha hudkontakt med både far og mor når man sover :)

Akkurat nå er snuppeluren lagt ned til dupp og det shines her hjemme. Når hun våkner skal vi til Okkenhaug og kikke på kyr!

Ha en super søndag alle sammen :)

4 kommentarer

Synne

13.06.2010 kl.13:47

Da jeg så de første bildene, tenkte jeg at der er skoene, ja! Men bra at du får henne til å bytte litt på, hvis ikke blir det vel krise når de blir for små.... Høres som dere har ei super helg, fortsett sånn!

Jo-ne-nika

13.06.2010 kl.18:59

<3

Skjørtet va kult da! Sjøl om HM va litt snikat...

linpinsukkerspinn

15.06.2010 kl.01:02

Flink til å stupe kråke da! Jeg prøvde på det for noen uker siden.... Husker hvorfor det var så lenge siden for å si det sånn! Strakk noe muskler i nakken, som resulterte i smerte i flere uker etterpå, like gjerne fra nakken og ned i korsryggen. Fysioterapeuten begynte nok å lure litt når jeg forklarte at Christoffer og jeg hadde stupt kråke i senga..

Guro

15.06.2010 kl.14:29

Lin: haha, jeg synes jeg ser det;) DET kan du jo aktivere ungene med når jeg skal ha piknikdag på familieuka! :)

Skriv en ny kommentar

hits