These shoes are made for walking...

.. and climbing. And kindergarten. And running in rainy weather. And jumping on the trampoline. And... Nei, nå orker jeg ikke mer. Saken er den at Alma fikk nye fine pensko til 17. mai. Røde lakksko. Pippisko. Ingen skjønner hva snuppeluren snakker om når hun babbler i vei om "pippiskoan". Men det er faktisk pippisko altså, hun tuller ikke.Disse lakkskoene har hun lagt sin elsk på. Kort fortalt så bruker hun dem døgnet rundt, uansett situasjon og uansett værforhold. I dag feks, trasket vi hjem fra barnehagen i regnet. Alma i regnbukse og regnjakke. Og pippiskoene.. Senere på ettermiddagen klatret hun i trær med dem på. I begynnelsen nektet jeg henne å bruke dem ute, det var kun innendørs de fikk på føttene hennes. Det utviklet seg raskt til en kamp hver bidige gang vi skulle ut. Og jeg ga etter...

Som småbarnsmor må man velge sine kamper med omhu. Skal alt være "nei" taper man raskt. Alma vet feks godt at det kun er lov til å plaske i søledammer om man har på seg støvler. Har hun på andre sko holder hun seg faktisk unna. Men er støvlene på plaskes det så til de grader! ;)
Derfor har jeg lagt pippiskokampen på hylla. Og der får den bli.
Så Alma trasker avgårde til barnehagen i pippisko hver morgen hun. Når jeg henter henne er de fortsatt på.

Så her er vi, familien som bruker røde lakksko til hverdag og lek. Ett nytt poeng til "the weird family" ;)

Skoene er jo fine, det skal hun ha ;)

3 kommentarer

Vero

08.06.2010 kl.23:59

Æ trur æ må kjøp matchende veske te skoan så hu for et komplett antrekk ;)

Heidi

09.06.2010 kl.11:52

Hehe, helt enig i at man maa velge sine kamper! Söte sko uansett da;)

Crumble er utrolig lett og godt. Jeg hakket 3 store epler, blandet 200 gram hvetemel med 100 gram smör og 100 gram sukker. Det blandes til det blir smulete. Saa strös det bare over eplene, jeg strödde over pittelitt kardemomme paa toppen ogsaa. Inn i ovnen 180 grader i ca 1/2 time. Supergodt med vaniljeis:)

Elisabeth, innerst i veien

09.06.2010 kl.19:25

Nydelige sko da! Og ja, man får velge sine kamper. ☺

Skriv en ny kommentar

hits