Lørdagen vår. Og litt til.

Nå sitter jeg faktisk og myser, sola er på vei ned bak fjellene på den andre siden av fjorden og jeg måtte selvfølgelig stirre direkte på den i opptil flere sekunder. Flekker på netthinna er så hærrlig!!....
Nei jeg skal da ikke klage, endelig har vi jo faktisk hatt en dag med sol her i trøndelag. Selv om det ikke akkurat er varmt enda. Alma har faktisk ikke gått en eneste dag uten strømpebukse under buksen enda i år. And I'm not joking.

De siste dagene har fomen vært på et lavmål her, jeg er blitt potte forkjøla og måtte til og med ta en paracet pga hodepine på torsdagskvelden. For de som ikke kjenner meg godt, når Guro S tar en paracet, da er det seriøse greier på gang. Jeg er nemlig ikke en særlig stor fan av piller. Det er ikke det at jeg mener det er dumt å ta paracet og lignende, Alma får jo rumperaketter når hun har feber hun, og hun trenger ikke ha mye feber for å få det engang. Men jeg personlig liker ikke å ta piller. Det er meget mulig det har noe med at jeg var hysterisk redd for å svelge piller da jeg var lita, og foreldrene mine måtte dele en paracet i fire biter for så å knuse de fire delene, på hver sin skje før jeg tok de i fire omganger utblandet med saft... Frik.

Anyway. Etter en fredag der jeg bare sov, så tok jeg og samlet meg såpass at vi kunne dra på Grønn Gate i sentrum i dag. Jeg så nok ikke helt fresh ut, men jeg var nå med. Vi koste oss med smaksprøver, loppemarked, dyr i mange former og fasonger, pølse i brød og is. Sola tittet frem da vi var i sentrum, så det ble da riktig så varmt. Jeg investerte i to glass til 1 kr per stk, et brett til 10 kr og en termoskopp til 5 kr. Vi tok lodd i et plantelotteri og vant en plante fra krydder/urtehylla. Gi meg det som er enklest å holde i live, sa jeg. Jeg fikk en gressløk.


Den er selvfølgelig plantet ut i ei krukke på verandaen. Jeg begynner å få endel krukker av ymse slag der ute nå. Tror jammen det er på tide at jeg skaffer meg en hyllelignende sak å plassere dem i/på. Jeg fikk forøvrig beskjed om at gressløken kommer igjen år etter år. Så tips til hvordan den skal overleve vinteren tas imot med takk!

Det var PappaJoe som tok bilder på Grønn Gate. Hvis jeg er en dårlig fotograf så er han elendig! Så mye ansikter på bildene fra i dag har vi ikke. Men dere skjønner sikkert tegninga likevel.


Alma var pissredd for bamsen som gikk rundt og reklamerte for en ny lekebutikk som skal åpne. Men minisnurrebassen hun fikk har vært dagens leke her hjemme. Når jeg spør hva hun sa da bamsen kom, sier hun "æææh, ææææh" ;)

Det var såklart mange dyr å se på, men siden fotografen på en måte sviktet, så er det dette jeg har å vise til som bevis..

(sjekk ansiktsuttrykket til miss skeptisk her da! hohoh)Etter Grønn Gate sluknet både mor og datter. Så kom pappa/morfar og grillet sammen oss. Jeg har nettopp sett Ghostbusters og ledd meg skakk. Her snakker vi om den gode gamle (og svunne) ungdomstiden! Nå lurer jeg på om jeg faktisk skal legge meg. Jeg trenger strengt tatt ikke å skrive "faktisk", for klokken er jo halv tolv!

God natt alle sammen, sov godt og drøm søtt :)

5 kommentarer

Hilde&Tobias

05.06.2010 kl.23:52

Synes det var fine bilder jeg;)

Artig uttrykk på vesla på nest siste bilde ja...hihi....

linpinsukkerspinn

06.06.2010 kl.00:58

Åå, det så koselig ut! Gressløk er fin plante vet du :) Mamma tok ut sin på verandaen her om dagen, og det var tydligvis populært for de to kattene vi passer. Den ble spist opp gitt! Hehe. Billig kattegress :p

Yngvild

06.06.2010 kl.12:39

e det min lille nevø som bøller sæ fram i bakgrunnen der? Synes lua og størrelsen på ungen va ganske likt gitt. :)

Guro

06.06.2010 kl.13:31

Yng: Yes it is:)

Vi kosa oss på grønn gate mens supertanta sov vi vettu, hehe.

Yngvild

07.06.2010 kl.15:57

nuvel, det kan jo hende supertanta kosa sæ også da ;) Dessuten fikk supertanta besøk etterpå ;)

Skriv en ny kommentar

hits