Extreme makover: porch edition.

Jeg sitter her med drygolin langt oppover armene og blomsterjord under neglene, husmorpoeng kom til meg!
Malingsjobben var jammen meg noe herk. Jeg trodde seriøst at jeg likte å male, det fikk jeg motbevist i dag. Eller, jeg liker ikke å male rekkverk. Det blir jo liksom aldri noe fart i det. Hele tiden er det krinkelkroker, kanter, duppeditter osv som må males nøye, jeg liker det mer sånn der svusj, svisj, splætt - ferdig.
Den ene siden av porten er tatt i dag, i morgen (om været holder seg) må jeg sette igang med den andre siden. Heldigvis er den mindre enn den delen jeg tok i dag.

Det var forøvrig en utfordring å holde mann og barn unna det nymalte gelenderet i dag. Herrlighet, begge to har jo hukommelse lik en gullfisk. Alma endte opp med en fin mengde maling på hånden til slutt, til sin store skrekk. Hun hylte som en stukket gris:) Mens PappaJoe greide kunstsykket å sende parasollen inn i det nymalte mesterverket mitt på slutten av dagen. Da var jeg ganske så klar for å ta kvelden.

Vi skulle egentlig grille i dag, men grillkullet vi kjøpte på Europris oppførte seg meget merkelig. Etter å ha sprutet på tennveske, latt den trekke inn og tent på, så freste det bare i grillen. Det sto gnister opp fra kullet og det ble bare mer og mer. Til slutt helte jeg over tre liter vann og tok med pølsene og kotelettene inn til stekepanna. Det ble god mat likevel.

Etter at Alma hadde lagt seg gjorde jeg ferdig jordbærkrukkeprosjektet mitt. Dvs, jeg spraymalte krukken enda en gang i mårrest også plantet jeg i kveld. Det ble forresten bare en halv omgang med spray før det var tomt.. Men jeg er fornøyd jeg. Er det ikke liksom sånn in å ha slike slitte, gamle og overbrukte ting nå da??


Sprekkene i krukken kom hvertfall veldig frem med sprayen. Det som blir veldig spennende er å se om malingen er vannfast. For det har jeg farsken ta meg ikke sjekket!...
(rekkverket bak krukken er det som ikke er malt!)


Nå er det bare å vente på jordbærsesongen! Jeg var forresten ut på veien her og plukket stein for å bruke i bunnen av krukken. Hele borettslaget kunne se at jeg lå på nesen i grøften. Lurer på hva de tenkte jeg gjorde der.
Jaja, de har hvertfall litt å snakke om i dagene fremover nå.

Her er det natta nå, tomorrow is another day!

Én kommentar

Joakim

02.06.2010 kl.16:43

Sån husmorpoeng - kan mamma også få det? hvor regisere man det?

krukka di var foresten veldig fin, og rustikk. sånn shappy chikk

Skriv en ny kommentar

hits