Sommersangen min!

Er det noen som har gjort noe fornuftig i dag? Det har ikke jeg. Jeg har sovet og sovet og sovet. Det var supergodt, men nå sitter jeg med følelsen av at jeg har sløst bort dagen. Alma lå over til Dodo i natt, så heldigvis er det ca null ting å rydde her hjemme. Siden jeg har gjort null i dag må jeg jo fortsette i samme stim til jeg skal legge meg. Liksom.

I gårkveld var jeg på grand prixfest hos et vennepar, vi var vel en ca ti stykker, og det var kjempetrivelig. Vi koste oss med vin og nachos og laget en regel om at vi måtte ta en skål hver gang Norge fikk poeng. Som kjent gikk det dårlig med poengsankingen for Didrik, så vi måtte gjøre om regelen til at vi skulle skåle hver gang Norge ikke fikk poeng. Men så ble vi så glade hver gang vi fikk poeng at det ble skåling da også :)
Jeg stilte helt blank før finalen, hadde ikke sett semifinaler eller hørt noen sanger. Norges bidrag har jeg aldri likt, så "My heart is yours" var slettes ikke min favoritt. Derimot like jeg Hellas, Danmark, Tyskland og noen jeg ikke husker hvilket land de kom ifra (den ene hadde en halvt norsk artist som sang), men den aller beste var fra Frankrike!

Jeg har definitivt funnet årets sommersang for min del. Alma og jeg har hørt den sånn ca 10 ganger til kveldsmaten i kveld. Youtube er en fin ting. Min lille snuppelure elsker den, meeeeer ropte hun hver gang den var ferdig. Mora var ikke vanskelig å be :) Denne sangen er så fulltreffer som det går an å bli for min smak, jeg eeeelsker slike rytmesanger, og jeg fikk kjempelyst til å danse mer Zumba når jeg hørte den! Jeg må virkelig vurdere å investere i Zumba dvd'en nå altså. Det er så gøy!


Jeg gjorde forøvrig årets dårligste deal i gårkveld. Jeg tok PappaJoe i hånden og lovte på tro og ære at jeg ikke skulle klippe meg noe som helst til neste gang han kommer (han vil at jeg skal ha langt hår mens jeg helst vil ha det forholdsvis kort...). Utrolig hva et par (fire) glass rødvin kan få en til å gjøre. Damn.

Det var ikke alle som var like engasjerte grand prix fan som meg i går, så jeg er bare nødt til å se det hele om igjen. Da det gikk i reprise i formiddag sov jeg....Så jeg må sitte klar halv elleve til neste reprisesending. Det spørs bare om jeg greier å holde ut hele programmet. Jeg tviler sterkt.
Jeg synes vinneresangen var fin jeg, helt greit at den vant. Jeg føler egentlig at den er litt i samme gate som frankrikes. PappaJoe mente bestemt at Lena måtte ha en jamaicansk kjæreste som hadde lært henne om Ragga. Det med kjæresten vet jeg nå ikke helt, men jeg er enig i at det er noe karibiansk over sangen. Den er veldig "Rihanna i begynnelsen av karrieren". Så, enda en sang helt etter min smak:)


Nå kjenner jeg at trøttheten er i ferd med å snike seg inn under øyelokkene mine, jeg må finne noe å gjøre til reprisen.
Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits