Verdens beste grand prix sang og en etterlengtet ettermiddagsdupp.

Snart skal jeg hoppe til sengs og ta en ettermiddagsdupp for snuppeluren er til Dodo og i kveld blir det Grand Prix fæst! Før i dag var vi i 4-årsdag, og jeg må innrømme at det er en av årsakene til middagsduppen min. Jeg overdriver ikke når jeg sier at Alma var et mareritt. Mens de andre barna løp rundt og lekte, satt ved tegnebordet, spiste kake, lekte med kattepusen, kastet ballonger osv, hva gjorde mitt avkom? Jo hun sto klistret til meg og hylte. For hun kunne ikke gå en meter uten at jeg var med. Jeg holdt seriøst på å få fnatt, opptil flere ganger. Jeg leide henne ut i gangen der tegnebordet var. Hun satte seg ned og tegnet. Jeg gikk tilbake til plassen min og to minutter etter hørte jeg et hyl fra gangen, og der var hun jammen minsanten tilbake til meg.

Sånt blir jeg sliten av. Ikke nok med at hun var klistret til meg, den eneste tingen hun ville gjøre uten meg var selvfølgelig å gå opp og ned trappa til 2 etg. Og siden vi ikke har trapp er hun ikke (hvertfall tror ikke mora det) trygg på bratte trapper enda. Så da måtte jeg jo selvfølgelig også gå opp og ned denne trappen. Jeg er ikke god på trapper, og når jeg i tillegg liksom skal passe på at Alma ikke tryner og deiser ned, da brukes det krefter man ikke trodde man hadde. Men ellers var det en veldig trivelig bursdag altså. Bortsett fra at Alma selvfølgelig fikk anfall da hun så at vi skulle gi bort smykker og lipgloss og det skulle selvfølgelig hun ha selv....

Til i kveld har jeg printet ut stemmeskjema fra dagbladet.no, jeg har kjøpt inn vin og snacks og jeg røsket til meg et øredobbrett da jeg handlet bursdagsgave på HM før i dag. Senere i kveld setter vi kursen mot Røstadlia til et vennepar (kjære gud la det slutte å regne, vi skal gå...). Så nå gjelder det bare å få litt søvn og få ordning og reda på skrotten. Jeg stillet ganske så blank til finalen i kveld, har ikke sett semifinalene så det her skal jammen bli spennende :)

Min favoritt over alle i denne sammenhengen er selvfølgelig Bobbysocks! Fremdeles får jeg gåsehud på ryggen når jeg hører denne sange, I love it!
Ps! Legg merke til den spicy introen og verdens mest livlige kommentator ;)


Nå er det tid for en dupp!
Ha en fin eurovisionopplading alle sammen :)

2 kommentarer

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

29.05.2010 kl.16:56

kos deg :)

Synne

29.05.2010 kl.20:50

Det har iallefall vært oppholdsvær her i Trondheim noen timer, så jeg håper dere kom dere tørrskodd til Røstadlia! Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits