The weird family.

Av og til så lurer jeg på hva naboene og resten av nabolaget tenker om oss. En A4 familie kan vi ikke sies å være, og det gjør ikke saken bedre at min lille snuppelure stadig har innfall som gjør at forbipasserende må kikke to (eller flere) ganger for å se om de ser det de tror de ser.

Som i går, da hun gikk rundt med en fugl på hodet hele dagen (se to innlegg lengre ned). Etter duppen skulle vi til Dodo på middag, og mens jeg drev og ordnet meg på soverommet sto krølle ved siden av meg og maste "vovven min, vovven min, vovven min!!" samtidig som hun pekte mot en stabel rot ved den ene veggen. Jeg kunne ikke fatte og begripe hva det var hun mente, jeg har da såvisst ikke noe som ligner på en hund på soverommet.

Plutselig gikk det opp et lys for meg, det er juletelysestaken min hun peker på... Jeg fikk nemlig en telysestake til å henge opp i julegave, og når vi tok ned den etter jul så var Alma raskt ute og hanket den inn, for det er nemlig vovven hennes. Hun har gått uttallige turer her inne med den slepende etter seg. I går krevde hun å gå tur med den da vi gikk til Dodo....


Den er av metall. Det høres veldig godt når krølle sleper den etter seg på asfalt og grus. Fra å holde på å le meg i hjel, gikk jeg av og til over i "åherregud, jeg håper ingen ser oss". Jeg prøvde å lokke med at både hun og "vovven" kunne få sitte på rullestolen, men de skulle "!".


Da biler passerte oss prøvde jeg helt ubemerket å tilfeldigvis kjøre foran "vovven" så de ikke skulle se den. Men det er nå engang slik at det er ikke alltid Alma vil gå akkurat der jeg vil, så rett som det var smatt både hun og "vovven" på andre siden av rullestolen.
Jaja, det er jo greit å ha noen fargeklatter i nabolaget som skaper litt liv, eller hur?


Forresten, da vi hadde spist middag til Dodo fant hun enda en fugl, og den måtte selvfølgelig være i håret. Så da vi gikk ut for å leke senere hadde hun atter en fugl i håret, og en telysestake slepende etter seg...

Nå skal jeg sette igang med siste innspurt med foredraget mitt, jeg må jo bli ferdig til Fruene!
Ha en super kveld alle sammen :)

5 kommentarer

myruin

25.05.2010 kl.22:14

Helt fantastisk!

Det er jo det som er så utrolig herlig med disse små menneskene våre! Og så flott at hun får lov, hun gjør jo ikke noe galt, der hun lufter hunden.. :))

Ha en fin kveld!

Hilde&Tobias

25.05.2010 kl.23:01

Haha, for et syn;)) Men gud så moro, jeg elsker når disse små finner på disse artige sakene;)

Synne

26.05.2010 kl.08:43

For et sjarmerende barn! La henne bare holde på du, flott med barn som har sånn fantasi! Jeg regner med at hun sjelden kjeder seg..... :=)

Elisabeth, innerst i veien

27.05.2010 kl.00:08

Helt fantastisk! Om jeg hadde møtte dere hadde jeg helt sikkert smilt bredt. Nydelig og fantasirik jente du har.

Pia

27.05.2010 kl.22:48

He he, herlig! Absolutt ingen weird family, ei heller weird jente. Kult, kreativ og flott, sier jeg.

Skriv en ny kommentar

hits