En moderne lekeplass med en "kopp".

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg ligger noen dager etter med bloggingen min. Det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke har postet noe hver dag, kanskje... Hvis jeg speeder ut og pøser ut med innlegg i dag så kommer jeg sikkert ajour (skrives det sånn??), men det gidder jeg jo selvfølgelig ikke. Jeg er jo tross alt ikke en tenåring, men heller en 32 år gammel blogger, og vi pøser ikke ut med uttallige innlegg hver dag vi gæmliser, eller hur? ;)

På onsdag (jeg ligger faktisk 3 dager etter i dag!!!..) var vi på middag i Momarka, og siden vi har fått finvær (les: hadde finvær) så gikk vi. Jeg og Alma i tandemstolen, men vi kaller det å gå likevel. På tur hjem gikk vi forbi lekeplassen på sykehuset. Den har vi aldri prøvd ut før, så vi måtte selvfølgelig stoppe opp. Selv om klokka allerede var faretruende nær leggetiden og snuppa var litt trøtt.

Det var kjempeartige lekeapparater der! Hvertfall syntes PappaJoe og jeg det. En litt sånn der... moderne lekeplass vil jeg si.

Jeg syntes "koppen" var rasende festlig, mens Alma ropte "nei nei, neineinei, nei NEI" da hun prøvde den ;)


Når man setter seg i "koppen" så begynner den å spinne rundt, og det gikk fortere og fortere. Det gikk så fort at jeg ikke fikk et bilde med ansiktet til Alma mot kameraet :) PappaJoe var tøffere enn tøffest selvfølgelig, og mente at Alma var ei pyse som ikke ville sitte i den. Jeg beordret han til å prøve, han satte seg, "koppen" begynte å spinne og PappaJoe frika :D "You have to stop me!!" brølte han *knegg knegg knegg*

Alma likte dissa best:)


Ei slags stående hompedisse falt også i smak!


Mens en slags karusell var også ganske så skummel for ei lita snuppelure. Faren måtte holde i henne, etter ordre fra den pysete mora... Karusellen begynte også å gå rundt når man satte seg på den. Tror det har noe å gjøre med at den ikke står i vater, eller noe sånt. Kroppsvekten og greier antar jeg.


Sånn. Da var onsdagen unnagjort!
Nå skal jeg vekke snuppeluren fra duppen sin, så skal vi til Dodo og spise hamburgere. I tillegg skal jeg "låne" med ei flaske vin hjem, hvem er det som har bestemt at vinmonopolet skal holde stengt på pinseaften!?!?!?

3 kommentarer

22.05.2010 kl.20:14

Vi gamlingene pøser ut innlegg akkurat når det passer oss og hvor ofte det passer oss. Blogging er et overskuddsfenomen. Fine bilder.

Mie & mamma

22.05.2010 kl.21:47

Det var en kreativ lekeplass:)

Mariann

23.05.2010 kl.18:39

ja, det var litt av en lekeplass ;), vi har et par slike her også, men Emilie liker de gode gamle sakene enn så lenge, huske (disse, digger det ordet) og sandkasse er hottest for øyeblikket, men dumphuske med mor og far på er på vei inn :).

Du er heldig som har en sovefrøken, hadde jeg vært i din situasjon med mange dager alene hadde jeg nok omkommet med en sovenekter som Emilie... heldigvis er jeg ikke alene. Merker det så fort på formen om sovingen ødelegges, kjenner depresjonen kommer krypende osv... Blæææ. Men nå er snuppa hos sin mormor, stebestefar og tante og har det supert, så nå har jeg litt ekstra energi og har ryddet og fikset litt ute og inne, og nå nyter jeg et godt glass vin, heldigvis hadde vi det i skapet. Håper resten av pinsen blir fabelaktig. KLEM

Skriv en ny kommentar

hits