Svart grandis og litt irritert.

I dag har det vært en litt sånn der irritert-på-mannen-dag. Da jeg kom ut fra soverommet i mårrest ventet dette meg på kjøkkenet:


Det som kanskje ikke vises godt nok er at det er smuler overalt! Jeg hater smuler. I tillegg til rotete kjøkkenbenker. Det jeg også legger merke til er at J fortsatt skjærer av skorpene på brødskivene til Alma. Irritertgrunn 2. Hvordan brevet fra NAV har greid å ende opp blant smulene har jeg ingen anelse om. Jeg har skånet dere fra den andre siden av kjøkkenet der begge vaskene står fulle av skitten oppvask.

Da jeg kom hjem fra ærender på byen ti på tre lå J og sov! Han skulle bare "strekke" seg litt da klokka var halv ett. Jeg var ganske kvass tror jeg, for han spratt opp da jeg masjerte inn på soverommet. Men en kikk på sovetrynet hans og jeg innså at det var best å dra å hente snuppa i barnehagen alene. Før jeg dro ga jeg beskjed om at han måtte steke en grandiose til vi var tilbake (torsdager er transportettapper, barnehage, rask middag, bassenget. Har dog aldri tydd til grandis før).

Når vi åpner ytterdøra, hva er det jeg kjenner?! Joda, en kjent svartbrentpizzalukt oser mot oss. J påstår at han har fulgt bruksanvisningen til punkt og prikke, men jeg vet at han sovnet fra den!! Mannen sovner jo bare han ser en sofa. Dessuten mente han at det fint gikk an å spise en svart pizza til middag. Særlig.
Selvfølgelig hadde vi ingenting annet enn grillpølser, resten av middagene våre er dypfryst. Jeg var sur.

Nå ligger supermann på sofaen, igjen. Men jeg må prøve å opptre superblid og sjarmerende, for jeg er bedt på bursdag i Trondheim i morgen men har ingen barnevakt. Derfor må jeg prøve å få han til å droppe fotballen å passe på Alma isteden. Hmm, når jeg tenker på det så har jeg en sånn pakke med småflasker med Jägermeister i kjøleskapet. Tralala, planen er klar:D

4 kommentarer

20.05.2010 kl.21:47

Hei. Artig blogg du har. Jeg liker så godt å lese om andre småbarnsforeldre, og hva de opplever i hverdagen. Til inspirasjon dette her : )

Kikk gjerne innom hos meg også.

Katrine.

<3 susemi98

20.05.2010 kl.21:49

Viste ikke at det var 32åringer som blogga, veldig intreant faktisk. Hehe, det er jo ikke bare 11-17 åringer som kan blogge, -ALLE KAN!- :)

Veldig søt unge du har <3 , elsker unger. Jeg er jo en unge selv , haha . Neida :)

Elisabeth, innerst i veien

21.05.2010 kl.00:16

He, he, vi har vel alle sånne dager. Kaos og irritasjon, stress osv. Lykke til med planen. ☺

Øyfrid

23.05.2010 kl.16:07

JEG visste knapt at det var 11-åringer som blogga.... kan de det da...? ;-) Ikke verst.

Skriv en ny kommentar

hits