Jeg er litt gal av og til.

I går mårrest fikk jeg en smule panikk da det ringte på døra og det sto en pulverapparatkontrollør utenfor. Dvs, Hannis åpnet, for jeg var ikke ordnet for å møte folk i det heeele tatt. Årsaken til det lille anfallet med panikk er at jeg har hengt opp et lite pulverapparat mellom ytterdøren og almas rom. Som jeg har spraymalt hvitt... Som ei venninne skrev på sms da jeg fortalte om prosjektet mitt " what? spraya du d me viten å vilje???". Etter å ha svart at ja, det gjorde jeg, så fikk jeg tilbake at "Du e gal! Det e jo ei meining med at den e rød! Du assa :D".

Etter å ha forklart henne nærmere hva jeg mente, så fikk jeg derimot medhold i prosjektet mitt ;) Det er som sagt et lite ekstraapparat jeg har kjøpt. Jeg har nemlig det største (6 kg?) på soverommet mitt, og det er så rødt som det skal være. Det lille kjøpe jeg fordi jeg vil ha et pulverapparat i begge "ender" av leiligheten. Det henger lett tilgjengelig ved siden av ytterdøren og Almas rom. Så lett tilgjengelig er det, at jeg kommer garantert til å finne det in case of emergency i den enden av leiligheten. Og ja, jeg vet hvordan jeg bruker det, så det har ikke noe å si at bruksanvisningen ikke vises lengre.På andre siden av speilet er døren til almas rom.
Jeg synes det er mye bedre å male et apparat så man vil ha det fremme istedenfor at man gjemme det i et skap eller lignende, som de fleste av oss gjør. Da finner man det hvertfall ikke i en nødsituasjon!

Tilbake til kontrollørmannen. Da han spurte etter pulverapparatet viste Hannis tydeligvis han det som henger ved ytterdøren. Jeg bare hørte hvordan mannen stivnet ute i gangen. "e det sånn hjemmemaling det her?!" sa med en ikke helt fornøyd tone. Inni meg tenkte jeg bare "shit shit shit", før jeg løp mot gangen (selv om jeg så ut som et vrak) og ropte til Hannis; "det store står på soverommet, på soverommet Hanne!!".

Mens Hannis løp etter det store apparatet begynte jeg febrilsk å forklare hvorfor jeg hadde spraymalt det. Jeg tror nesten jeg kom med en bitteliten nødløgn også, jeg sa at det var apparatet vi brukte å ha med i bilen... Jeg har aldri hatt med et pulverapparat i bilen, men jeg har tenkt på det mange ganger. Jeg tror nok jeg heretter kommer til å ta det med i bilen på langturer. 

Det virket som om kontrollørmannen slo seg til ro med at jeg faktisk hadde et stort rødt apparat i tillegg til det hvite. Phju. Det kan jeg ikke spraymale om jeg aldri så mye vil det, for det tilhører borettslaget.  
Uanett, resultatet var at jeg og pulverapparatet mitt fikk "godkjent". Jeg at mannen kastet et kjapt blikk på det hvite før han gikk ut døren.... ;)

I dag hadde jeg sovemorgen, så jeg er ikke fryktelig trøtt nå. Men jeg må vel finne senga for å ikke komme helt på utur.
God natt alle sammen!

Én kommentar

nnu

20.05.2010 kl.11:13

hæhæhæ, du e arti!

Skriv en ny kommentar

hits