Puppan te pappa e stor å slapp...

... dem ligne på store drua.
Me svarte hår
som flaggre når han går,
å syng ahuahuuua.

Puppan te pappa e stor å slapp,
stør enn appelsina.
Dæm går opp,
når pappa gjør et hopp
utpå trampolina.


Neida, det har ikke rablet for meg. Jeg synger rett og slett på sangen Alma har gått og gaulet på i ukesvis, som følgelig også har satt seg på min hjerne. Ikke hadde jeg trodd at toåringen min skulle komme hjem fra barnehagen å synge om at puppene til pappa er store som appelsiner, men det gjør hun altså. Musikkbarnehage er fine greier.

Det er forsåvidt helt greit at hun går å gauler "pappan og puppan" (er ikke heelt stødig på teksten serru) her hjemme, men jeg må innrømme at jeg av og til får en solbrentlignende farge lettere spredt over mitt legeme når hun setter igang å synge rope sangen på Coop Extra under ukeshandlingen. Jeg trøster meg med at folk sikkert ikke skjønner hva hun sier. Ehm...

Rasmus og Verdens Beste Band er visst det store for barn nå til dags. Har aldri hørt om dem jeg. Men så er vel ikke jeg helt i målgruppen kanskje? Etter å ha sett på musikkvideoen til puppesangen sammen med Alma et ukjent antall ganger må jeg innrømme at sangen er jammen meg ganske så fengende. Har observert at gruppa også har sanger som feks "Kyssing e hæsli", "Farmor å mormor e kjæresta" for å nevne noen. Er det rart barna elsker dem???? ;)

4 kommentarer

Vero

18.05.2010 kl.22:23

Takk så mycket for påminnelsen! :D

linpinsukkerspinn

19.05.2010 kl.16:23

Haha, må si jeg fikk et litt rart uttrykk da jeg leste overskriften på innlegget ditt ;) Morsom tekst på sangen da! ;)

Pink Lady $$$

02.10.2011 kl.22:44

Du er ikke den eneste som synest den er fengende ;0)

Jeg hadde den på hode I minst en uke og den går liksom ikke ut av hode!!!

Anonym

13.12.2013 kl.14:57

Hehe! Morsom sang da.

Skriv en ny kommentar

hits