Forvirring.

Jeg er lettere forvirret om dagen. Da jeg dro til St. Olav var det vinter, minusgrader om nettene og max 5 grader om dagen, om vi var heldige. Da jeg kom på hytta på torsdag (to dager etter) var det biskadø meg blitt sommer! Fra å ikke se antydning til grønt på løvtrærne, spratt det ut blader på rad og rekke. I'm in shock!
Pakkelista som jeg hadde levert til Hannis før de dro på hytta (de dro en dag før meg siden jeg var på sykehuset) stemte ikke helt med klimaet fant jeg ut da jeg ankom hytta. Almas bag var full av ullklær, regntøy, fleece osv. Nok en gang hadde vi med oss ti kilo klær mer enn vi trengte...

I dag puttet jeg på snuppa en fleecelignende jakke over genseren før jeg slapp henne ut i hagen på trampolina. Da jeg hanket henne inn til en potterunde etter ei stund var jenta søkkvåt på ryggen. Slemme mora som prøver å dehydrere toåringen sin.... :/ Vi hadde visst varmerekord i landet i dag vi ja.... Jakka ble fjernet, og snuppa tok duppen i vogna med bare et tynt pledd over seg. Det skal sies at da hun våknet og skulle i sandkassa måtte hun ha på cherroxene, ellers ble det krise. Det var nok også ganske varmt vil jeg tro, men det får så være, hun skreik seg til det selv ;)

Nå sitter jeg her med nyvasket hår og venter på at det skal tørke. Legger jeg meg med det vått kommer jeg til å se ut som baktusbror i morgen, og det vil jeg helst unngå. Jeg har ryddet, vasket klær, ryddet mer, laget mat, ryddet enda mer, vasket mer klær osv i hele dag. PappaJoe prøvde seg med "why are you cleaning so much, we are not even going to stay here tomorrow". Halloooooooooo! Det er 17. mai for farsken, det skal være skinnende rent og ryddig i alle norske hjem uansett om vi skal være hjemme eller ei!! (...kremt..)

Programmet for morgendagen er først å gå i tog klokken 10. Barnehagene går nemlig også i barnetoget her i byen:) Så skal vi til noen venner av meg og grille osv, før vi skal ned til byen og se borgertoget klokken 15. Etter det er det middag til noen venner av foreldrene mine. Så skal vi hjem og slappe av!!...
Jeg har fortsatt ingen aning om hva jeg skal ha på meg i morgen, typisk....

Noen bilder fra hytta før jeg tar kvelden.


Å kaste stein i vannet er noe av det råeste man kan gjøre. Hvertfall når man er 2 og et halvt år!

Vi ønsker alle sammen en riktig god og fin 17. mai, kos dere!

Én kommentar

17.05.2010 kl.09:10

Nydelig jente!

Skriv en ny kommentar

hits