Finn en feil!

Sammenlign dette bildet med bildet i forrige innlegg og finn en feil.


Kan du finne feilen? Man trenger ikke å se nøye etter en bitteliten detalj heller, det er ganske så opplagt. Det er feil hånd!!!!!.... Goddamnit, tror dere ikke at arteriekrana mi gikk tett da jeg var på ultralyd. Jeg kunne seriøst ha kakket hodet i veggen. Så typisk! Men så fikk jeg litt håp, kanskje de tar den vekk med en gang også får jeg "fri" helt til kvelden?? Neida. Jeg måtte ha i den gamle tette helt til det kom en anestesilege, noe som tok timer. Da anestesimannen kom stakk han ikke en, ikke to, men tre ganger før han traff arterieåren. Og han rotet noe sinnsykt rundt med nåla for å finne den på siste forsøk. Not very comfortable. Men jeg så på nyhetene samtidig, og så reportasjen av den lille gutten som alene hadde overlevd flystyrt i Libya. Så jeg fant ut at jeg skal jammen meg ikke klage, så jeg sa ikke et ord selv om mannen hadde nålefest i armen min.

Så nå er jeg altså på min arteriekran nr 2, og natt nr 2. Jeg håper håper håper at jeg får hjem i morgen. Å være på sykehus når man ikke er syk, og i tillegg er lenket til sengen (arteriekrana) er ganske så kjedelig. Nå skal jeg kose meg med jordmorprogrammet på TVNorge, love it!
Ha en strålende kveld alle sammen.

4 kommentarer

Hilde-Kristin

12.05.2010 kl.22:27

Merka det på ringen jeg.

Kristina Nilsen

13.05.2010 kl.00:10

De e så ekkel de nålan der..spesiellt ekkelt når man må sove med de! Livredd for å bevege mæ førr mye, sånn at den blir rikla på sånn at den skal falle ut!

Lykke til videre med alle prøvan :) !

Pia

13.05.2010 kl.09:48

Huff, du får more deg så godt du kan på sykehuset...

Jeg ser også på det jordmorprogrammet, og i går fikk de to eldtste gutta se på også. De ga seg over av ho tjueåringen som hylte og banna.

linpinsukkerspinn

13.05.2010 kl.13:05

Aiai! Så ikke godt ut. Er det sånn for å måle blodgass? Husker de snakket om det på pustekurset ;) Jeg er jo livredd for å måtte måle det, for cpapen funker ikke helt optimalt lenger, er liksom samme om jeg sover med eller uten føler jeg.. Men blir forhåpentligvis først andre prøver før blodgass håper jeg :p

Skriv en ny kommentar

hits