Mammapoenghelg!

I helgen har jeg samlet mammapoeng til den store mammagullmedaljen. Våren fører med seg lysere tider for min mammapoengsamling og i helgen har jeg utnyttet det til det fulle. Nå kan jeg endelig gjøre ting med Alma alene igjen, og det er skjønt! Jeg kan jo samle mammapoeng når jeg har med assistenter osv også, men det er liksom ikke helt det samme. Denne helgen har vært svært så innbringende, jeg har samlet både mamma- og god datter/familiepoeng.

Jeg må innrømme at den bragden jeg føler meg aller mest stolt over, er blomsterplantingen som førte til at jeg fikk jord under neglene to dager på rad! For her snakker vi meitemarkangst de lux. Noe som har ført til at jeg holder meg så langt unna jord og lignende som overhode mulig. Jeg hadde en sekk jord stående på verandaen fra i fjor, og jeg må innrømme at tanken på at mark.... egg?... eller lignende kunne ha kommet seg oppi og ført til at sekken inneholdt eksemplarer av arten slo meg minst 70 ganger.

Jeg plantet i det jeg hadde for hånden. Dvs jeg ransaket metallsøppla mi etter hermetikkbokser siden jeg ikke hadde den store beholdningen av blomsterkrukker som kan stå utendørs. Norgesglass gjorde også susen, så nå har jeg en meget interessant samling blomster utenfor ytterdøra mi :)Lykta jeg hadde stående var nedstøvet, og krevde en skikkelig omgang med zalo og vann. Jeg har så og si bestemt meg for at trekassen er nødt til å bli malt hvit. Sant det blir myyyyye finere?!


Nå sitter jeg her og er så trøtt og sliten at jeg holder på å sovne sittende. Jeg gleder meg til assistenten kommer på jobb i morgen tidlig og skal shine opp kåken! For utrolig nok så ser det ikke ut som om jeg har gjort en eneste ting her i helgen. I tillegg er det mye som organiseres når moren skal være borte i to hele dager. Ikke det at far og datter ikke greier å organisere seg selv altså, men litt sånn der... kontroll.... må man jo ha;)

God natt alle sammen, håper dere får en super uke!


Her er alle poengscorene mine fra helgen! :D
- På fredag hentet jeg som tidligere skrevet snuppa i barnehagen alene, med tandemstolen vår. Vi var innom rådhuskafeen og kjøpte bolle med omelett som vi kosa oss med før vi dro til frisøren. Ka-ching!
- Videre kom vi hjem og jeg laget grillspyd til 5 personer.Ka-ching!
- Joe dro på fotballtrening og jeg tok kveldsstellet med Alma.Ka-ching!
- Jeg og Hannis bakte to oreokaker, en til en konf. og en til oss.Ka-ching!
- Vi er over på lørdag og jeg sto opp med Alma, vi ordnet oss og sto utenfor rådhuskafeen parat da de åpnet klokken 10. Vi tok det samme, bolle med omelett og skinke og spiste den på veien til Hagesenteret. Vi kjørte tandemstolen i går også. Sitter mot hverandre og vi skravvler om løst og fast. Ka-ching x 2!
- På hagesenteret kikket vi rundt på mange fine blomster og andre buskevekster, og Alma var krystallklar på at vi skulle ha joooooosa blomster. Dessverre fantes det ikke rosa stemor der, så jeg måtte love at neste gang vi handlet blomster skulle det bli en rosa en. Ka-ching!
- Vi kjørte hjemover med en konf gave og uteblomster til oss. Vi satte av sakene hjem, og satte kursen mot Dodo, som hadde kommet hjem fra en liten ferie og måtte ha besøk av snuppeluren (mammapoeng og familiepoeng i ett!) Ka-ching x 2!
- Snuppa tok duppen sin der, så jeg dro hjem og ryddet! Ka-ching!
- Etter duppen ble hun levert her, og vi reiste til Moffa for å spise middag (familiepoeng). Ka-ching!
- Så dro vi hjem til oss igjen, med Moffa og spiste litt av oreokaken. Ka-ching!
-Siden det er lørdag var det sove-i-mammasengen-dag for snuppeluren. Ka-ching!
-Etter at snuppa var lagt shinet jeg hele kjøkkenet og gikk ut på verandaen og plantet blomster. Ka-ching x 2!
- Jeg så på en dødskjedelig film bare fordi PappaJoe ville se den (Ransom eller noe sånt). Ka-ching!
-Vi er over på søndag og jeg sto også i dag opp med snuppeluren. Vi somlet litt mer i dag, men koste oss veldig med god frokost og sabeltann på youtube. Ka-ching!
- Etter en rask dusj kledde vi på oss og dro ut i finværet. Vi var ute og lekte med en barnehagekompis av Alma helt til det var tid for dupp. Også denne dagen tok hun den til Dodo (naboen til barnehagekompisen). Jeg dro hjem og plantet enda mer blomster. I tillegg ryddet jeg utenfor ytterdøra, vasket til og med lykten som står der, noe som påførte meg to kutt i hånden. Da den sto i oppvaskkummen med zalo opp til hanken så jeg plutselig at "oi, rosa skum??"... Ka-ching x 4!!!!
- Da jeg fikk beskjed om at Alma var våken fra duppen dro jeg og hentet henne og så besøkte vi barnehagekompisen der vi var invitert på middag. Der skoret jeg mange mammapoeng, da turtelduene stort sett var i tottene på hverandre hele tiden, men jeg forholdt meg rolig og mistet ikke tålmodigheten en eneste gang (etter hva jeg husker).Ka-ching x mange!
- Etter det dro vi hjem, og jeg la Alma alene, for PappaJoe var nok en gang på fotballtrening. Ka-ching!

2 kommentarer

Hilde&Tobias

09.05.2010 kl.22:42

Åh, så deilig å kunne samle så mange mammapoeng på en helg da;))

Synes det ble kult jeg med blomster i hermetikkboks!!

Georgine

10.05.2010 kl.13:03

Så flink du er. Tror jeg har fått minuspoeng denne helgen!

Skriv en ny kommentar

hits