Sommerferieplanlegging.

I kveld har jeg tittet rundt på nettet etter både båter til Danmark, hotell i Kristiansand, Sabletannbilletter og diverse. Vi skal jo på familieuke med FFM på Sæby Sjøbad 17-24 juli, og siden jeg har hørt rykter om at de spiller Sabeltannforestillinger for siste gang i år, så har jeg og Hannis bestemt at vi bare er nødt til å ta et stopp innom Dyreparken i Kristiansand. Nå vet jeg ikke om ryktene stemmer, men vi tar nå turen i år likevel.

Så den foreløpige planen er å reise nedover fra trøndelag onsdag eller torsdag og håpe på at vi får ligge over til noen på veien til Kristiansand (hei venner, kjente og familie! :). Komme til Kristiansand på morgenen/formiddagen fredag 16 juli. Gå i dyreparken på dagen og se Sabeltann om kvelden (klokken 23!!!!). Ligge over på Rica Dyreparken Hotel (eller hva det nå heter) og ta hurtigbåten til Hirtshals klokken 9, lørdag den 17 juli. Vi er fremme i Hirtshals 12.15, og Sæby ligger visst ikke lange biten derfra. Jeg har virkelig ingen anelse på Danmarkskartet, her må det litt undersøkelser til tror jeg...

Den 24 juli setter vi kursen mot Kjøbenhavn, der vi er kanskje 2 dager? Eller hva Hannis? Så kjører vi over broa til Sverige, og oppover på sverigelandet en plass rundt Gøteborg har vi tenk å stikke innom en familie som har flyttet fra byen vi bor i. De har gård med mange hester, så det blir spennende til Almasnuppa:)
Og der slutter den foreløpige planen.

Enten så må vi kjøre hjem til trøndelag eller så tar vi turen innom hytta i kragerøskjærgården. Personlig har jeg lyst på hytta, men det virker ikke som om noen andre i fam'en har tenkt seg dit, og da kan ikke jeg og Alma heller. Joe reiser nemlig til Ghana i begynnelsen av juli, så han er ikke med på ferieplanene i år. Det er kjempefint på hytta, men totalt utilgjengelig, så jeg trenger stort sett hjelp til alt som har med Alma å gjøre. Svaberg, båter, skogsstier, trappetrinn, vann som må hentes og bæres inn osv + muskelsykdom = ikke sant. Derfor får vi bare vente å se hva resten av gjengen bestemmer seg for før vi vet om det blir hyttesommer i år.

Nå skal det sies at jeg ikke har bestilt en eneste billett enda. Da jeg sjekket alle bookingsinstanser i kveld var alt ledig, så har jeg skikkelig uflaks kommer det en flokk og tar alle billettene mine i løpet av natten. Jeg bestiller nemlig ikke før jeg har sjekket ut hvordan det er med rullestoler på Sabeltann. Blir vi sittende bakerst gidder jeg ikke å dra.

Tidligere i kveld oppdaget jeg til min store glede at Flash Forward begynner på igjen i dag! Jippi!
Så nå, Flash Forward og en kopp rykende varm te med masse honning.
Ha en strålende torsdagskveld/natt!


Buudiebart er det tøffeste som finnes for små snuppelurer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits