Tyven tyven skal du hete.

I går var jeg på jentekveld med "Surr" gjengen fra videregående. Vi møtes den første mandagen i måneden, men denne gangen ble samlingen utsatt en dag og det var helt greit for meg. Var litt sliten på mandag etter Kolvereidhelga, så det passet utmerket å forskyve den en dag.

Siden forrige helg innebar 1 mai og russedåp, så florerer det nå med russ i gatene. Venninne R kunne fortelle at da hun var på Rema/Rimi (husker ikke helt) så sto det en hel gjeng med russ å spiste grådig av smågodthyllene der. Vi voksne damer over 30 akket og huffet oss over denne uoppdragne russen, og konkluderte raskt med at noe sånt ville aldri vi gjort som russ nei. Tenke seg til liksom, stjele smågodt på denne måten. Butikkdamene hadde blitt irritert, og snakket med hverandre om at hvis det kom flere russ nå så måtte de tilkalle noen. Alle vi jentene nikket med hodene og var så enig så enig. Nei, mye av det russen driver med nå til dags er rett og slett uting fant vi ut.

Vi gjorde oss egentlig ferdig med samtaleemnet, da venninne R bare sånn helt tilfeldig la til på slutten av samtalen:
"forresten Guro, æ så nå Ole Øivind der å". ?!?!?!!?!?!?
Ole Øivind S! Min uskyldige lillebror, hva er det du driver med?! Hvis jeg hører rykter om flere slike russepåfunn så er jeg rett og slett nødt til å komme å ta en alvorsprat med deg. Stjeling er ikke lov! Det vet til og med Alma Fafaly på 2,5 år. Du vet at jeg er familiens strengeste, og jeg har oppdratt deg med det ene og andre i løpet av årene, så nå bør du virkelig passe deg altså. Jeg har tross alt sett utallige episoder med både Nannyhjelpen, Sos Barnevakten, Supernanny osv, så ikke tro et sekund at jeg ikke har noen metoder å bruke på deg :D

Her er forresten smågodttyven:

Aner ikke hva dette bildet liksom skal illustrere, men det passer ikke helt med det inntrykket jeg har av min kjære lillebror, det er sikkert og visst. Hadde han vært kledd i øretelefoner og med hendene på et tastatur hadde det vært noe helt annet! ;)

Nå fikk du hvertfall innlegget du har mast om i evigheter kjære lillebror. Om innholdet var som du hadde tenkt deg, det er et annet spørsmål. Men du vet, som man reder ligger man.
(er det ikke hærrlig å ha storesøstre??? ;)

PS! Innebar smågodnaskinen et stk smågodt i russelua bør du vokte den godt, jeg skal personlig jafse den av om jeg ser den!

2 kommentarer

SKUFFETH!

05.05.2010 kl.16:30

Jajaja kjære søster, her får han virkelig si at du bevæge dæ ut på tynn is!

Ikke bare komplett ignorere du d faktum at du skull skriv om tidligere refererte egg-drikking, men samtidig ska du bynn å gå løs på ka æ gjør i russetida å ikke? Nei huff å huff, ætter x-antall år me skole å slit bør dæm på rema tål at d står 5-6 russ å tar sæ én ting fra lausvæktgodterie mens nevnte russ agere: "Å så gooodt! trur æ må ha mæ fleir æ ja, hmmm, derran såg go ut!"

Men ja, e jo mang russeknuter som ikke e aktuell, man har da en viss form for moral sjølv ætter ein del alkohyl, t tross for at etikken ikke følges t punkt å prikke. Men ein må nu få spark litt fra sæ ætter aille år, entn d e snakk om spensthopp foran ein bil eller ein pose knott i muin så villa æ jo ALDRI jort nåkka min kjære søster guro ikke villa ha jort ;)

Uansett: d e to sia av ein kvar sak veit du, kjære søster! Så du kain jo hør me mæ først, før du bestæmme dæ for kordan ting har foregått.

Guro

05.05.2010 kl.20:07

Haha, lillekverulanten slår til igjen ser æ:)

"nei æ stjelt bare en ting æ, så det kan itj regnes som stjeling egentlig" daaaaaah!

Stole æ mest på ei edru venninne på over 30 år, eller som du si sjøl, en russ som va påvirka av "ein del alkohyl"?. haha!

Skriv en ny kommentar

hits