The weekend.

Helga tilbrakte jeg i norges minste by, Kolvereid. Jeg og to venninner besøkte en tredje venninne fra studiedagene i Trondheim. Vertinnen vår er fysioterapeut, og har av alle ting bosatt seg på Kolvereid etter endt utdanning. Rotehue meg hadde helt glemt at det er noe som heter "å skifte fra vinterdekk til sommerdekk" i slutten av april, men den innebygde sløvheten er jeg veldig glad for nå, for det har snødd hele helgen.

Dermed ble det ikke de store uteaktivitetene på oss. Vi gikk en kort tur fra leiligheten til sentrum på lørdag, og siden Kolvereid tross alt er norges minste by tok vel den turen sånn ca 10 minutter, tur-retur. Men på den korte tiden rakk vi likevel å bli overrasket av en haggelstorm, og ører og neser fikk kjørt seg skikkelig. Haggel er vondt!
Det blåste noe sinnsykt på turen vår også, så jeg tok ikke et eneste bilde. Men takk kjære google!
Her er Kolvereid:

 Kova. Et senter tror jeg, for det var mange butikker på andre siden også. På kiosken på baksiden kjøpte vi First Price dopapir. Da vi kom frem til Kolvereid viste det seg at vertinnen bare hadde en dorull. Og reisevenninne nr 1 holdt på å gå ut av sitt gode skinn. Men det gikk veldig bra å ha èn dorull tilgjengelig i løpet av natten. Eller hva Y? :)

Kolvereid har tydeligvis også en premiekatt. For i ett av vinduene på MXSport var all plass dedikert til et bilde av en katt med noen sløyfer rundt. Har prøvd å google meg frem til premiekatten fra Kolvereid, men jeg finner ingenting om superstjernen.

Ica. Her handlet vi ikke. Vi var innom Mega vi. Men de hadde (som vanlig på små plasser) veldig mange matbutikker på Kolvereid.

Vår vertinne er som sagt fysioterapeut, og et av treningsprogrammene hun kjører på treningssenteret på Kolvereid er Zumba!!! Do I need to say more? Selvfølgelig prøvde vi Zumba :D
Nå er det dessverre slik at Zumbabilder er enstemmig vedtatt forbudt å publisere. Så dere må nok bare tenke dere til hvor sinnsykt flinke vi var. Personlig må jeg innrømme at jeg synes vi ble noen jævler på "håndduken". Nå lurer du nå ja! ;) Vetta farsken hvordan jeg skal forklare det, men shake that ass samtidig som du later som du holder i en håndduk bak deg som du tørker deg med på rygg/rumpe? Jo, det må bli noe sånt. 

Treningssalen. Å trene foran en hel vegg med speil var... spesielt...

Siden været var sånn som det var, så ble det satt igang strikkekveld. Og jeg, som ikke har strikket på ca 15 år har faktisk kjøpt meg både garn og mønster til en kjole (!!). Til Alma såklart. Jeg hadde en heller dårlig start, om jeg må få lov til å være ærlig. Hele 220 masker skulle legges opp. Jeg konsentrerte meg så jeg fikk hodepine, og når jeg endelig hadde fått nøyaktig 220 masker på pinnene så var den første omgangen en pine å komme seg gjennom. Å legge opp løse masker er tydeligvis ikke en av mine spesialiteter. Og når jeg i tillegg etter ei stund oppdaget at jeg hadde begynt å strikke me feil tråd, altså den korte som er igjen etter at jeg la opp, ja da var jeg sekunder fra å kast fra meg hele skiten. Men jeg beit tennene sammen og brukte evigheter på å ta opp ca 30 masker. Etter det gikk det som en drøm!


Jeg har byttet ut den oransje fargen med en mørkegul. Dama på garnbutikken sa at oppskriften er så enkel at alle klarer å strikke denne kjolen. Time will showe.... Jeg strikker forøvrig i str 4 år, så jeg har godt tid på meg:)

Da vi kjørte hjem i går så det sånn ut, ca hele veien.

Trær, trær og atter trær. Og snøstorm selvfølgelig. Det vises ikke så godt, men det var skikkelig ille.
Det gjorde ikke saken bedre at jeg våknet opp til dette i mårrest...


Ser ikke fjorden engang pga snøvær! 

Tilbake til helgen, så er oppsummeringen at det var en veldig trivelig helg:) Vi hadde i tillegg masse god mat, og nydelig rødvin og mojitos. 

Nå står det rydding og vasking av klær på programmet. I tillegg må jeg isolere meg og dra ut i vinterværet, jeg oppdaget til min store forskrekkelse at parkeringsbeviset mitt (HC) gikk ut i mars. Uuuups... Men seriøst, hvorfor er det holdbarhetsdato på det? Man blir ikke akkurat frisk sånn helt plutselig av en kronisk sykdom. Byråkrati....

2 kommentarer

Georgine

03.05.2010 kl.16:27

Ser at du har hatt en innholdsrik weekend. Ha en fortsatt god uke!

Gro

03.05.2010 kl.18:05

Gratulerer, bloggen din er blitt kåret til ukens blogg på mammabloggene.no :-)

Skriv en ny kommentar

hits