Vintage Stories.

Jeg var visst bare lureritrøtt. Burde ha tenkt på at å sove til nesten ett ikke akkurat gjør meg veldig trett tidlig på kvelden. Så hva har jeg bedrevet siden siste innlegg? Siklet over alle de fine klærne fra Kapp Ahls Vintage Stories. Som de ikke har på Kapp Ahl her hvor jeg bor. For de blir nemlig ikke prioritert. Høres jeg bitter ut så er det fordi jeg er det! Samme som da jeg var på H&M i forrige uke, og spurte etter dongerijakke i str 3 år. For det har jeg jo sett på mange blogger at finnes. Den eneste dongerijakka HMdama viste meg var ei sånn kort-over-midja dongerijakke. Til en treåring?! Nei takke meg til. Da jeg spurte etter den jakken jeg hadde sett avbildet på nettet fikk jeg høre at "de ikke var prioritert" og at de måtte vise at de dugde før de fikk alle nyhetene (H&M er nettopp kommet til byen). Da tenker jeg, hvordan i all verden skal de kunne vise at de "duger" hvis de ikke får inn nyhetene som de andre butikkene i kjeden gjør? Da kommer de jo aldri til å kunne vise frem noe superfremgang? Enten så skjønner jeg meg ikke på butikkstrategier i det hele tatt, eller så burde de rett og slett ansatt meg.

Anyway. Da vi var på en snartur til Toys R Us på Tiller i helgen, måtte jeg stikke innom vinmonopolet på City Syd på tilbakeveien, for jeg var på jentekveld på lørdagen jeg sjø. Wuhuu. I tillegg til en superhyggelig kveld, var det faktisk artig å gå ut på byens uteplass også. Men uansett, tilbake til City Syd. På vei til vinmonopolet måtte jeg forbi Kapp Ahl.... Og der hadde de Vintage Stories der! Siden Joe og Alma ventet ved bilen, så kunne jeg rett og slett ikke koste på meg en nøye undersøkelse av alle tingene. Men man er da ikke tapt bak en vogn! Klær var det ikke tid til å prøve, men en veske lå så beleilig til på enden av et bord :D Den ble raskt min. Og Joe sa faktisk ikke noe til at jeg gikk inn på kjøpesenteret med pengepungen i fanget, og kom ut med ei veske med ei flaske vin oppi ;)


I love it ♥

Jeg skulle veldig gjerne ha hatt dette også.Og selv om Alma ikke er av den sukkersøte typen, jeg føler hun passer mer i den litt røffe stilen, så tror jeg hun hadde blitt knallfin i dette


Jøss, nå kjenner jeg faktisk at jeg er ektetrøtt her, så da skal jeg finne sengen så raskt jeg kan.
Drøm søtt.

Én kommentar

Ida

30.04.2010 kl.13:26

Herlige klær, falt helt for den nederste kjolen! :-D

Skriv en ny kommentar

hits