Spray it.

Her er det første resultatet av spraymalingen min. Offeret var to kurver som til vanlig står på badet. Jeg kjøpte de på Ica Maxi for 39 kr pr stk (tror jeg). Og det synes jeg ikke er en ille pris. Men jeg var ikke helt fornøyd med fargen på de... Etter å ha grublet i månedsvis, kjøpte jeg en boks spraymaling på Coop Extra da jeg var på ukens matinnkjøp. Byggvarebutikken og matbutikken er jo i samme rom, genialt!
Denne gangen har jeg til og med husket å ta et "før" bilde! Flink Guro ;)Fargen på den "gamle" kurven kommer ikke helt frem på bildet. Den var en mellomting mellom brun og grå, den virket slitt, på en ikke helt fin måte. En farge som viste ganske godt at kurven kostet bare 39 kroner for å si det sånn.
Men etter å ha sprayet to lag med Quick, taddaaaaaaaaaa!Nå blir det fint på badet mitt ja:) Eller, finere kan man heller si. Er det et rom som absolutt ikke er bloggifisertbart så er det badet her i huset. Det er klin umulig å holde det strøkent. Jeg tenkte ikke akkurat helhetlig da jeg fylte det med stæsj da jeg flyttet inn her. Men det kommer seg litt etter litt. Neste prosjekt er å finne en dorullholder, som skal henges på døra:) Og hvis det er noen som vet om fine søppelbøtter til å henge på vegg, si fra!

PS! Et lite tips til dere som ikke har brukt spraymaling før; gjør det utendørs! Jeg gjorde det på kjøkkenbordet jeg. Ikke smart i det hele tatt! Det er et tynt lag med spray overalt!... Til og med mobilen min greide jeg å spraye ned. Men den lot seg heldigvis vaske. En positiv ting er det jo, det er ikke glatt å gå på gulvet lengre, er blitt et antisklibelegg av sprayen :D (godt jeg skal legge nytt gulv...)

Ha en flotters dag alle sammen!

3 kommentarer

Anniken

22.04.2010 kl.15:03

Hei! Flott blogg du har, og korgene ble knallfine! Har fulgt med på bloggen din en stund nå, og lurer bare på hva som gjør at du sitter i rullestol (delvis, som du sier)? :) Jeg har selv MS, så er gjerne derfor jeg lurer litt ekstra.. :) Ha en fin dag!

Georgine

22.04.2010 kl.16:28

Ja, skjønte fort at jeg måtte gjøre det utendørs. Spraymalet to gamle lysestaker med det resultat at trappen min også ble delvis sølvgrå. Ser ut som du fikk et veldig fint resultat ihvertfall. Har ikke tenkt på at man kan spraymale kurver.

linpinsukkerspinn

22.04.2010 kl.20:39

Så fine kurvene ble! :)

Skriv en ny kommentar

hits