Jeg fant sinkhus!

Etter en særdeles lang dag, Alma våknet 6 og kom over i mammasenga = trangt og ikke mye søvn, sitter jeg nå her og har gjort tidenes kupp! Jeg og venninne M var jo på butikkåpning i sentrum i dag, men tror du de hadde sinkhusene? Neida. De var ikke kommet enda pga transportstreik. Jeg la av noen, og innehaveren sa at hun håpet virkelig de fikk dem inn, for det var dritmange som hadde spurt etter dem. I tillegg til å ville ha dem selv, hadde jeg fått med meg bestilling fra Mona i Oslo også, så det er ikke bare jeg som ikke greier å leve uten sinkhus nei ;)

I kveld tok jeg enda et søk etter disse husene på internettet mitt, og tror dere ikke det dukket opp en nettbutikk med sinkhus på lager?! Lykke! Sendte sporenstreks en melding til den andre sinkhuselskeren, og noen minutter senere sitter vi her med 3 stk sinkhus hver :) Jeg må innrømme at jeg klikket så raskt at jeg ikke helt fikk med meg hva jeg bestilte, og det viser seg at jeg har klikket hjem to små og ett stort. Det mellomste har av en eller annen årsak greid å snike seg unna bestillingen min. Jaja, fornøyd likevel!


www.sofiesvilla.no

I tillegg kjøpte jeg meg en pakke med sandkakeformer på Domussenteret (jeg og pensjonistene), så nå har jeg verdens fineste telysestaker! Men de ser alt for nye og skinnende ut, så tips til hvordan man får dem litt slitt (uten å bruke dem til baking) tas imot med takk.

Det har skjedd mye annet i dag også, blant annet en ghaneser på ski, besøk, ghanamat osv, men det får vi ta i morgen. Nå sovner jeg her jeg sitter.
God natt :)

7 kommentarer

Hilde&Tobias

19.04.2010 kl.22:55

Fine hus;))

God natt, sove godt;)

SV; Pc'en blir med allikevel;)) Når jeg bare fikk tenkt meg om en gang til,og etter oppfordring fra deg, fant jeg ut at den MÅ med...

Vero

19.04.2010 kl.23:26

Takk for seg! Regne me at skigåern har sovna for længst ;)

Mamma til en liten prins

19.04.2010 kl.23:34

så søte pynte hus :)

Mona L

20.04.2010 kl.16:00

ooo lykke,.,;) nå gleder vi oss bare til det kommer i posten.:)

Mona

20.04.2010 kl.18:39

Sett sandkakeformene ute i sol og regn noen dager kanskje? Eller la Alma leke litt med dem? Eller sett igang med sandpapir ;0)

Lykke til!

Pia

20.04.2010 kl.20:16

He he, du har blitt bitt av sinkhusbasillen, skjønner jeg? Påvirka av bloggverdenen? Ja,ja, de er jo fine, da.

Aimée

21.04.2010 kl.11:05

De sinhusene er jo så flotte!

*ønske seg...

Skriv en ny kommentar

hits