Home sweet home.

Da var vi tilbake etter fine dager på hytten. Jeg har tatt politiets anbefalinger veldig seriøst (hallo, det er jo Politiet liksom), og har latt være å annonsere på sosiale medier at vi skulle på påskeferie. Så til dere som hadde tenkt å slå til mot min fantastiske leilighet som er pakket til randen av dyre ting (kremt..) når vi reiste bort; ædda bædda!

Resten av påsken blir nemlig hjemmepåske med dagsutflukter. Koselig det også!
Vi har hatt fine dager på hytten ved Malmsjøen. Bilder kommer senere, jeg orker ikke å lete frem alle dingsene som trengs for å vise de nå. Er nemlig supertrøtt. Alma ville ikke sove dupp i dag, hun lå bare å sang i vogna. "Gjusomme gaaaaabjel" runget over babycallen. Vi ♥ Kaptein Sabeltann nemlig. Hvertfall Alma. Vi svippet innom City Syd på vei hjem i dag, kun fordi vi skulle se etter sabeltanncd. Da snuppa la seg i kveld var det med et cd-cover under armen og en mobiltelefon på hodeputen. Hun fikk nemlig pakke i posten av snille Laila i dag. En Tingeling mobiltelefon som er blitt den nye favorittleken :)

En annen ting dere godt kan minne meg på til neste år; ikke ta påskehandelen dagen før skjærtorsdag! Fytte fabian for et stress. Og man ble ikke mindre sliten av å komme rett fra hytten heller. Følte meg så langt fra fresh som jeg noensinne har gjort da jeg suste rundt på kjøpesenteret i hytteklær og i en kropp som ikke hadde dusjet siden søndag. Når man er sånn møter man selvfølgelig mange bekjente. Hadde det nå bare vært nære venner jeg møtte, som vet at jeg egentlig ikke bruker å se ut sånn... I tillegg hadde jeg ikke spist siden lunsj, og var så utsultet at jeg ikke greide å huske hva det var Hanne sa til meg for 3 minutter siden at jeg skulle sjekke på matbutikken. Pluss at jeg snakket i high speed om noe som ikke ga mening til de bekjente jeg møtte. Men jeg er ikke sånn til vanlig altså!!...

Snuppa var så overtrøtt siden hun ikke sov på dagen i dag at det var umulig for henne å finne roen da hun la seg. Etter mye styr fikk hun ligge i mi seng, og der sover hun søtt nå. Jeg skal straks følge etter, å rydde meg plass blant cd'er, telefoner, kosedyr og smokker. Jeg får flashback til "Lisen får ikke sove", ei bok jeg hadde da jeg var lita jente. Noen som har lest den og skjønner hva jeg snakker om?

Nå har jeg greid å skrive et megalangt innlegg uten noe spesielt innhold, igjen!!..
Sorry.
Jeg tar kvelden, natta!


Alma i påskeantrekk i 2009. Luringen har tatt stikkontaktbeskytteren ser jeg.
Klærne var kjøpt så store at de passet på den gule dagen i barnehagen i år også:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits