Magic Bullet in my heart <3

Er det noe jeg ikke greier å beherske meg i, så er det budrunder. Da jeg kjøpte leiligheten min var det pappa som tok seg av budgiving. Det var i tillegg et kjøp/salg uten megler, så det var ikke like stressende som man er vant til. Men jeg holdt meg altså unna.
Av og til får jeg skikkelige e-bayføyker. Da nileser jeg e-baysidene opp og ned og legger inn bud hist og her. Jeg har endt opp med noen smykker jeg aldri har brukt, men de er veldig fine altså! Det er på e-bay jeg kjøper ansiktskrem, ansiktsmaske osv i hudpleieserien jeg bruker. Dermalogica er sviiiiiiiindyrt i Norge, mens på e-bay får jeg ansiktskremen til ca 200 kroner, inkludert frakt. I norge koster den mellom 500-600!

Pappa har den siste tiden stadig mottatt pakker i posten. For han bruker netthandelen.no, en auksjonsplass for ting og tang. Veldig snedige ting og tang må jeg si. Det er virkelig plassen du kan få tak i de mest utrolige duppeditter. Og så er det selvfølgelig noen godtbiter innimellom. Pappa kjøper kniver (for jakt og skogsturer) og verktøy, mens jeg har i kveld greid det kunststykket å registrere meg på netthandelen.no og nøyaktig 5 minutter etterpå sitter jeg her som den stolte eier av en Magic Bullet....

This is way to easy!!!

For de som kjenner meg godt vet at jeg har sikklet over en Magic Bullet helt siden jeg som fattig student på begynnelsen av dette århundret, satt foran tv'n og så på Tv-Shop hver morgen. På Tv-Shop koster den 1000 kr!! Jeg betalte 200 i kveld.
Jeg kan ikke legge skjul på at jeg gleder meg vilt til å få den i posten... :D
(også håper jeg at dette Tv-shopinspirerte kjøpet er en større suksess en Pilatesvideoene jeg kjøpte på begynnelsen av dette århundret... De var ikke akkurat en suksess, for å si det mildt. eller hva Yngvild??)

Nå er jeg nødt til å dra meg selv etter håret inn på soverommet. Jeg kan jo seriøst ikke sitte her og overvåke auksjonene hele natten (selv om jeg har utrolig lyst!).

God natt!

5 kommentarer

Elisabeth

27.03.2010 kl.10:19

Ååå, så heldig du er! Jeg har også siklet på en Magic bullet mange ganger, det ser jo så innmari enkelt ut når de demonstrerer den på tv'n. Den må jo være genial! Og for en pris, det var jo knall billig:D Gleder meg til oppdatering på hvordan den funker.

God påske!!

paps

28.03.2010 kl.00:09

he he....deileig etter maaaaange kjipe kommentarer om mine kjøp på nettet...bra,ja!!!he he

zzzzilje

28.03.2010 kl.22:20

he he, godt kjøp da!

marita

29.03.2010 kl.18:20

Eg blei veldig nysjerrig på kva ein magic bullet egentlig er no, det ser ut som ein blenderlignande sak? :) Høres ut som eit godt kjøp vertfall.

Vero

31.03.2010 kl.20:24

Hihi :) Trur d va bra du kjøpt den no, så får du det ut av systemet!

Skriv en ny kommentar

hits