Treskalle!

Jeg har klødd meg i hodet over sikringsskapet mitt ei stund nå. Etter at Alma begynte å ligge på eget rom la jeg mer og mer merke til at det durte forderdelig høyt av og til fra sikringsskapet som er der inne. Jeg har googlet meg ihjel, lagt ut spørsmål på face og fikk til svar at det var normalt om man hadde en "trafo" i sikringsskapet. Jeg har aldri funnet ut hva en slik trafo er.

Telefoner til borettslaget har vært resultatløse, de husket ikke hvem som installerte det elektriske anlegget her, og hun som vet det er ikke på jobb når jeg ringer selvfølgelig. Det sikringsskapet har derfor plaget meg mye, jeg vil jo ikke ha Alma liggende der om det er noe galt med det. Og selv om det er ufarlig så vil jeg ikke ha en slik trafo der! Derfor så jeg til slutt ingen annen løsning enn å ringe en hvilken som helst elektriker for å få den til å komme å se på skapet.

I dag sto jeg på rommet og stirret på skapet mens jeg tenkte så det knakte. Skal det være sånn? Hvem i all verden skal jeg ringe? Hvor lang tid tar det før jeg får visshet i denne saken? Skal jeg la Alma fortsette å ligge her når jeg ikke vet om det er noe galt? Jeg klødde meg i hodet og prøvde å tenke på elektrikere i nærheten som sikkert ikke har så mye å gjøre to dager før påske.
Automatisk åpner jeg døren på sikringsskapet for å ta en titt på dupedittene der inne, og hva står på innsiden av døren? Joda, både navn, adresse og telefonnummer til det firmaet som har innstallert skiten. Er det mulig?!
Selvfølgelig står det der, hvor har jeg plassert hjernen min de siste dagene???

Jeg ringer og ingen tar telefonen. Typisk tenker jeg. Så går det ca 2 minutter og telefonen min ringer. Firmaet ringer meg faktisk tilbake! Jeg forklarer problemet og mannen sier at de har hatt endel problemer med kontakten til utelysene i borettslaget. Når jeg tenker meg nøye om, så har det jo aldri vært noe during på dagtid. Utelysene kommer på når en lyssensor sier at det er mørkt nok. Flere leiligheter har måttet skifte en kontakt! Det er ikke farlig i det hele tatt, bare litt bråkete. Og sist men ikke minst, han bestiller delen med en gang, og får de tak i den raskt kommer de allerede i morge for å skifte den!!!

Når elektrikermannen kommer skal jeg snoke litt og få ut av ham hvor mange leiligheter som har måttet skifte denne kontakten. For hvis det er mange er det klart at det er noe galt med utelampene og kretsen de er på, sant? Og på det som er utendørs er det ikke jeg som er betalingspliktig  :) Borettslaget er forresten bygd i 2004, så det er langt fra gammelt!
Litt lettet over å ha et ufarlig sikringsskap skal jeg nå sette kursen ned mot byen og rådhuset. Der skal jeg levere inn signerte papirer til dama på kommunen, for jeg fikk innvilget nytt gulv :D

4 kommentarer

25.03.2010 kl.12:48

Heii.

Jeg skriver om skjønnhet, hår, mote, shopping og hverdagslivet mitt på bloggen min, ta gjerne en titt! :-)

Guro

25.03.2010 kl.13:22

Siden jeg ikke er noe overvettiges interessert i hverken skjønnhet, mote eller shopping er det kanskje like greit at du glemte å skrive bloggadressen din :)

Mariann

25.03.2010 kl.18:21

Fått deg noen spammere ser jeg... sånne hadde jeg mange av på blogg.no også, men ble borte med blogger... vel, nå er jo alt "spam" borte iom at jeg bare har dere faste lesere som jeg "kjenner" igjen :) på den lukkede bloggen.

Så bra det ordner seg med sikringsskapet da. Og er det ikke rart at vi blir positivt overrasket over bra service fra håndverkere... burde ikke alle være sånn?? Håper du slipper å betale noe for det da. Bør jo være en slags reklamasjonsrett, kanskje brl kan refundere deg utlegget i såfall.

Og grattis med innvilget gulv, jeg vet ikke om jeg har sagt det før... for tror du har nevnt det. Ønsker dere en riktig god påske og masse sol..... jeg håper og tror dette grå, triste, snøværet som er spådd ikke kommer, for da vurderer vi å bli hjemme. Huset trenger oss nok mer enn påskefjellet da :)

KLEM

zzzzilje

28.03.2010 kl.21:59

Flott det løser seg!

Skriv en ny kommentar

hits