Do not try this at home...

Trodde du at svensk hvitost egner seg til å lage omelett med?

Da kan jeg bare fortelle deg at det gjør den ikke!!!
Først smelter den. Så tror man at den skal "stivne" slik den norske norvegia gjør. Det skjer altså ikke. Den blir forvandlet til ei slags sørpe som legger seg oppå omeletten. Så blir denne sørpa tynnere og tynnere helt til den er transformert til ei klargul væske. Blæk!

Jeg som hadde laget den gode omeletten. Med squash, tomat, sopp, tunfisk og altså denne skitosten.
Begynt å trene vettu, da må man ha proteiner osv. *knegg knegg*
Jeg greide å redde restene av omeletten min, helte av den heslige væsken og fikk stekt etter litt på resten av omeletten. Den var jo kokt, og ikke stekt...



Omeletten smakte litt rart. Men jeg fikk den ned. Nå er jeg overmett og greier ikke å røre meg.
Vil til sengen min..... :/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits