En stor pike på en rosa sparkesykkel.

Nå har snuppeluren sovet på eget rom i "storpikeseng" i to netter, og det går strålende! Første natten våknet hun endel ganger mellom 4 og 5, og ville opp før sju (husker ikke nøyaktig, var trøtt...). I natt våknet hun én gang i femtiden. Jeg skjønte ikke hva det var, for hun satt i sengen og ropte "biiiiiiiiiiil". Det viste seg at det sto en bil på tomgang utenfor... Etter å ha fått forsikringer om at det slettes ikke var noe farlig så sovnet hun igjen og sov til kvart over sju.

I går var vi på kjøpesenteret etter barnehagen så hun skulle få velge seg en premie på lekebutikken. Man må jo ha premie når man har sovet sin første natt på eget rom! Etter evigheter inne på lekebutikken, der snuppa helst bare ville leke med briotoget med utstyr som sto på et lekebord, ble hun kommandert til å finne seg en ting. Det var lettere sagt enn gjort. Egentlig så mistenker jeg at hun var ganske likegyldig. Er ikke en kravstor unge jeg har fått, det er sikkert og visst. Uansett hva jeg holdt opp og spurte om hun ville ha dette, så sa hun "neeehei".

Jeg hadde i grunnen gitt opp hele premieprosjektet da jeg fikk øye på en sparkesykkel i ei eske. Da vi besøkte Laila i fjor høst, var jo snuppeluren veldig begeistret for den rosa sparkesykkelen hun hadde hjemme. Alma greide til å med å mestre den, ikke dårlig når man ikke engang er to år og sparkesykkelen var alt for stor! Derfor pekte jeg på kassen og lurte på om hun ville ha den? "JAAAAAAAAAAA" var svaret jeg fikk. Sparkesykkel it was:)


Jeg må jo si jeg angrer litt på at vi fikk butikkdama på lekebutikken til å montere den med en gang. For vi kom oss jo aldri ut av det kjøpesenteret. Det gikk ikke fort med en toåring på ny sparkesykkel for å si det sånn.. Vi skeiet ut med "middag" på Big Bite, en av Almas favoritter. Grov baguett med tunfisksalat og eplejuice :) Vi kjøpte til og med en ny pakke smokker på matbutikken, og da var det rett og slett en suksessdag for snuppeluren.Hun sjarmerte alle hun møtte på kjøpesenteret i senk. Hun var så lykkelig over denne sparkesykkelen at hun jublende møtte alle på sin vei med et rungende "heeeeeei!" ;) Ei dame vi møtte (som det kan hende jeg vet hvem er, for det virket som hun kjente oss, men jeg greier ikke å plassere henne) skulle til og med gå til lekebutikken å se om hun skulle kjøpe en sparkesykkel til barnebarnet sitt på 2 år, for det så ut som Alma hadde det gøy :)


Det måtte selvfølgelig tas noen runder til med sparkesykkelen på stua i morrest før hun dro på barnehagen. Påkledningen er forøvrig selvvalgt, "itte boske" fikk jeg beskjed om. Men buksa kom på før hun dro til barnehagen altså:) Håret er sånn det bruker å være etter et bad kvelden før og ingen børstekontakt før morgenen etter.

Nå skal jeg spise litt mat før jeg setter kursen mot gym'en!
Ha en super dag alle sammen :)

5 kommentarer

enhjemmepappa

24.03.2010 kl.10:40

Ha en fin dag dere og! nice sparkesykkel, bra valg Alma!

dodo

24.03.2010 kl.11:57

Flink pike som sover på eget rom!!

Hege

24.03.2010 kl.18:14

Så bra at romforandringen går så bra! Så klart man fortjener en premie da!

Forresten, I ♥ the hair!

Vero

24.03.2010 kl.21:40

Æ vil å ha sparkesykkel...!

Mina

16.04.2012 kl.09:02

Hei, så fin sparkesykkel. Jeg er ute etter en maken til min datter på 2. Denne så så fin ut med tanke på at den ikke er så høy.

Husker du hvor du kjøpte den og merke?

Skriv en ny kommentar

hits