Fy Ikea!

I dag ble det en spontantur til Ikea. Jeg skulle inn i boden for å hente påskepynt i går, jeg åpnet døren og der sto jeg. Umulig å komme inn for det var ting overalt, og midt i det bittelitte rommet har Hannis pressa inn en madrass! Den var kilt fast, fikk ikke rikket den. Boksen med påskepynt var bak den, så jeg måtte ta fart og slenge meg inn i madrassen samtidig som jeg strakk meg etter boksen. Etter to forsøk fikk jeg tak i den. Der og da bestemte jeg at i morgen drar jeg til Ikea for å handle hyllesystemer! Guro ♥ Gorm! Finfin trehyllesak til kun 149,- Jeg kjøpte 3 stk, så i morgen skal det skrus :)

Da vi sto i selvbetjeningskassene og scannet inn varene våre ble det liv blandt de ansatte. Jeg hadde jo også lagt merke til at det var en person i butikken som enten var ruset på et eller annet eller så hadde den en sykdom som gjorde at han/hun gikk ustødig og snøvlet. Og det går faktisk an at det er en sykdom som fører til disse symptomene, derfor trekker ikke jeg noen konklusjoner. Uansett, de ansatte hadde tydeligvis ikke denne oppfatningen. Det var tydeligvis ikke greit at en sånn person var i butikken, og de styrte fælt for å holde oversikten og ikke slippe personen inn igjen. Personen hadde nemlig gått ut gjennom kassene, men kom tilbake siden den hun/han var sammen med fortsatt var inne i butikken og handlet. For det var det disse to kundene gjorde, de handlet møbler på lik linje med meg, Hannis og alle de andre på Ikea i dag.

Og her er det jeg blir irritert. Dette var en person som ikke gjorde en flue fortred. Greit, han/hun gikk ustødig og alle så jo at det var "noe" med personen. Men so what?! Det må da være lov til å handle møbler fordi? Også greit at de ansatte "overvåker" personer de finner mistenkelige, men er det virkelig nødvendig å gjøre det så åpenlyst? Det sto klynger med ansatte og pratet høyt om personen, og en ansatt ropte fra en annen kant "hu/han gikk itj inn gjennom herre kassa" da de tydeligvis hadde mistet kontroll på hvor personen var.  Sånt synes jeg rett og slett er ufint!
Skjerp dere Ikea, dette er diskriminering!

Det var forresten iskaldt, bråkete og rotete på varehuset. Ombygging pågår helt til slutten av juni. Jeg skal hvertfall vente til sommeren med å dra dit på nytt.

2 kommentarer

marita

22.03.2010 kl.21:03

Huff, så dårlig av dei. Det må ha vert heilt forferdelig dumt for den personen det gjaldt å bli hengt ut på den måten, uansett kva det var som gjorde at h*n var som h*n var. Håpa dei som var på jobb den dagen får høre det.

Du har forresten fått ein award på bloggen min :)

Hilde&Tobias

22.03.2010 kl.22:46

Der er jeg enig med deg, de skal ikke oppføre seg slik ovenfor kunder!!!

Jeg har jobbet i butikk selv, og vi fikk streng beskjed om å ikke henge ut noen kunder, uansett!!! Tydeligvis veldig uerfarne og teite mennesker som jobbet på IKEA denne dagen...FYFY!!!!

Skriv en ny kommentar

hits