Sjokkerende oppdagelser.

Jeg kjenner at jeg er ganske så sjokkert over meg selv nå. Jeg sitter her ved kjøkkenbordet, drikker en kopp te og nerder på dataen, ute skinner solen, og hva har jeg egentlig lyst til å gjøre? Jo trene!!! Holy macaroni sier jeg bare, hva har skjedd?! Dette hadde jeg virkelig aldri trodd om meg selv. Men det er jo forsåvidt supert, siden jeg har bestemt meg for at jeg skal trene to ganger i uken så er det jo veldig bra at jeg faktisk har lyst til det. Det er jo ganske så kjipt å trene når man ikke vil (been there done that for å si det sånn).

Men det som er så dumt at jeg kan ikke trene i dag.. Jeg er jo muskelsyk, og musklene mine bygger seg ikke opp på samme måte som hos funksjonsfriske. For det som skjer når man trener er jo at musklene brytes ned, for så å bygges opp. Trener jeg for hardt brytes musklene ned, og blir sånn. Og det vil man jo ikke ha noe av! :) Derfor trener jeg med lettere vekter/motstand, men flere repetisjoner. Og siden treningen på torsdag var den første på 2 år (!!!) trenger musklene mine hvile før neste treningsøkt. Ellers ender jeg med å miste muskelkraft isteden for å øke den. Derfor må jeg vente, vente og atter vente.... Egentlig var planen å trene på tirsdag, men jeg lurer på om jeg kanskje skal prøve i morgen. Da har det gått 4 dager siden siste treningsøkt. Hvis jeg ikke kjenner en eneste støl eller stiv muskel i morge så prøver jeg :)

Så var det dagen i dag da. Alma er sendt på fjellet med morfaren og tanta. Så jeg har faktisk bare meg selv og tenke på. Og her kommer enda en sjokkert tanke, jeg funderer på å gå en tur!!! Hva er det som skjer!? Hvorfor har jeg lyst til å ut på tur isteden for å sløve inne, som er det beste når jeg for en gangs skyld er alene hjemme??? Nei her må det en indre granskning til i kveld kjenner jeg. Frem til da kler jeg på meg og går (kjører permo) til byen for å kjøpe honning :)
Ha en fin søndag alle sammen,
Hilsen en lettere forvirret Guro :)


Alma for ett år siden. Såååå lita, og såååå skjeløyd :D
(ikke rart vi bestilte time til å sjekke øynene hennes)
Ansiktsmalingsinteressen har tydeligvis vært der hele tiden.

3 kommentarer

Hilde-Kristin

21.03.2010 kl.12:03

Hihi, for et søtt bilde:)

21.03.2010 kl.14:56

Skjønner at du har litt andre utfordringer enn de fleste ja. Har nettopp kommet inn igjen etter en deilig løpetur. Lykke til med treningen ihvertfall.

Camilla L.

23.03.2010 kl.15:09

jeg har også en muskelsykdom.. en medfødt. har hatt det hele livet, men det ble ikke oppdaget før for noen uker siden, etter å ha levd i nå 14 år uvitende..

Skriv en ny kommentar

hits