Carolamania.

I kveld var jeg til mamma og co og spiste taco. Snuppa ligger der i natt, så jeg kunne være der litt utover kvelden. Det er veldig, veldig, veldig lenge siden jeg har sett på NRK1 en hel tv-kveld. Litt for enhver smak var det jammen meg. Mesternes mester var jo faktisk litt morsomt å se på :) Og ikke minst et grand prix-program som jeg har glemt navnet på. Ti på topp noe. Det er jammen meg mye rart som har deltatt der opp gjennom årene!

Plutselig kom Carola med Främling på skjermen, og da reagerte jeg! For de som ikke vet det, jeg digger Carola! :D
Dvs, jeg digger ikke de litt spesielle meningene hun ytrer hist og her, men musikken hennes derimot. Eller, ikke de veldig religiøse sangene forresten, faktisk så tror jeg egentlig at jeg digger mest den "gamle" Carola. Hun har en utrolig bra stemme, det kan ingen ta fra henne. Og for å si det mildt, hun er skitsnygg spør du meg. Like "lang" som meg er hun og! :)
Jeg synes å huske at i den tiden jeg drev og brente cd'er så måtte det være minst en Carolasang på hver cd. Jeg synes også å huske at både Yngvild og Veronica var ganske fed up av Carola da vi kjørte tur/retur Trondheim/Vadsø, og da vi var i Ghana i fire mnd sammen ;)

Her er selvfølgelig noen av de beste sangene! :D


Herreminhatt. Nå kjenner jeg at jeg kommer til å være inne i en Carolaperiode igjen....
Så bra at jeg får besøk av ei venninne neste helg, da skal vi jammen meg kose oss og høre på Carola!
Ikke sant Unn-E??? ;) hohohoh

2 kommentarer

unnpunn

21.03.2010 kl.01:59

Det e klart! fångad av en stormvind, nanana, lalala, skubidubidu, osv. Gleda meg! (seriøst altså!)

21.03.2010 kl.08:48

Enig! Man kan si hva man vil om hennne, men ingen kan ta fra henne at hun har en fantastisk bra stemme, fengende låter og at hun ser veldig bra ut.

Skriv en ny kommentar

hits