Jeg har fått en ekte smurf!

Dagen i dag startet med et bad. Den bleieløse natta førte som jeg trodde til at snuppeluren tisset seg ut. Men det er ikke om natta hun tisser, det er et par timer etter at hun har lagt seg. Kanskje jeg skal begynne å vekke henne å ta henne med på do?

Nå ligger hun i vogna på verandaen og tar en dupp. Når hun våkner skal vi til barnehagekompisen hennes å spise lørdagsgrøt og male på egg. Det blir koselig. Vi har med pakke til han, for han har vært på sykehuset og satt inn sneller i ørene. Og da må man jo få sykehusgave :) Blir spennende å se om snuppa vil gi fra seg gaven.
Siden vi skal ut på ferd etter duppen har vi bare slappa av her hjemme på formiddagen. Jeg greier ikke å ha program med snuppa hele dagen, så når vi har planer på ettermiddagen slapper vi av om formiddagen. Og omvendt. I dag malte vi. I februar malte vi jo både på ark og ansikt, og etter det går det ikke an å bare male på ark lenger...

Det begynte i rolige former, Alma er meget konsentrert når farger skal velges ut :)


Men så kommer farskblikket frem. Man bare ser at det begynner å kverne i topplokket og lure ideer popper opp.
Hvem skulle forresten trodd at dette håret faktisk rekker ned til midten på ryggen?!


Klok av erfaring skyndet jeg meg å sette opp krøllene i et strikk. Og det var jammen meg i siste liten!Ha en flotters lørdag alle sammen!

4 kommentarer

-Linda Marie-

20.03.2010 kl.13:21

hehe :)

Hilde&Tobias

20.03.2010 kl.14:33

Hærlig!!

Vero

20.03.2010 kl.14:43

Æ like smurfa! Værtfaill sånne krøllesmurfa ♥

Trine Lise (Trine's Verden)

20.03.2010 kl.15:12

haha, så morsom :) Veldig skjønn smurf :)

Skriv en ny kommentar

hits