Bleienekt og en treøyd liten sak.

I kveld bestemte snuppeluren seg for at hun ikke skulle ha på bleie da hun la seg. Så nå sitter det ei spent mor på stua og biter negler... Ikke vet jeg hva som går av henne, for helt siden vinterferien har hun tisset i bleien like etter at hun har lagt seg, på trass. Frem til vinterferien var hun derimot så og si tørr hver eneste natt. Det er jo superflott hvis hun har bestemt seg for å være "stor pike" nå, men jeg må nok regne med endel sengetøyskift den første tiden.
Hun sluttet med bleie på dagtid i mai i fjor, så det er kanskje på tide å slutte på natten også? Leste en plass at det tok ganske lang tid fra man sluttet med bleie om dagen til man ble tørr om natten. Men, det er sikkert individuelt også. Jeg krysser hvertfall fingrene i kveld! :)

Da jeg hentet henne i barnehagen i dag sto det en knallgul liten ting i hylla hennes.


Verdens fineste påskekylling. Med hele 3 øyne :)Da vi fikk den opp på bordet kom jeg på at jeg har jo en som hun lagde på barnehagen i fjor også. Tror jammen jeg må opp i boden og lete frem påskeesken i morgen. Det er vel lov til å begynne å pynte til påske nå?? Ikke at jeg har så mye påskepynt egentlig. Mest selvlaget faktisk, av både snuppeluren og meg selv. Åh, nå fikk jeg lyst til å lage trolldeig sammen med snuppa! Det er det lenge siden jeg har holdt på med det.


Jeg som trodde at jeg for en gangs skyld hadde greid å ta et bilde uten rot i bakgrunnen. Så har det piskadø meg sneket seg med en kleenexpakke i vinduskarmen!!...
Har forresten så og si blitt ferdig med rommet til Alma nå! Hvis jeg får lagt på sengen hennes i morgen (må klippe opp et laken å sy det til, rare mål på sengen) skal jeg legge ut bilder. Jeg er kjempefornøyd med rommet, det er blitt så fiiiiint :)

Nå tror jeg jammen jeg skal google trolldeigoppskrift!
Ha en fin kveld da dere! :D

Edit: Det viser seg at trolldeig må knas/eltes i 15-20 minutter, og det skal visstnok være ganske tungt. Det er ikke noe for oss muskelsyke så trolldeiglaging i helgen utgår, vi må vente på at assistenten kommer på jobb igjen. Crap.

2 kommentarer

Hilde&Tobias

19.03.2010 kl.20:59

Oj, er skikkelig imponert over snuppa di som slutta med bleie så tidlig;))

Gleder meg til å få hjem påskepynten til lillemann;)))

Kult med 3 øyer da!! Praktisk...

Og den kleenex pakka så ikke jeg før du skrev det, da måtte jeg scrolle meg oppover igjen og se på den;))

myruin

19.03.2010 kl.21:03

åå, så fantastisk påskepynt! Det er sånn det skal være! Ikke at vi voksne i barnehagen lager FOR barna, men at barna får lov til å gjøre selv!! Det er jo da det blir fint, og verdt å ta vare på!!

Skriv en ny kommentar

hits