Guro + gym'en = ??

I dag er dagen da jeg liksom skal begynne på et nytt og bedre treningsliv. Da jeg bodde i Trondheim trente jeg jo (ca) to ganger i uken på Idrettsbygget på Dragvoll pluss at jeg gikk på bassengtrening med fysio en gang i uken. Etter at jeg flyttet tilbake hit har det vært null trening. Fy skamme seg!
Nå skal det sies at jeg har ikke hatt store overskuddet til trening etter at Alma ble født, men nå er hun tross alt to år, og jeg har tid og overskudd til trening igjen. Men det var det der med å få sparket seg ivei den første gangen da... Siden pappa er medeier i et bittelite treningsstudio her, så trener jeg gratis. Og siden han har nøkkelkort kan jeg trene når jeg vil på dagen. Egentlig er det bare åpent om ettermiddagen/kvelden. Det er en "mannfolkgym", dvs det er så og si bare menn som trener der, gjerne litt oppi årene (info fra Joe som bruker å trene der i åpningstidene når han er her). Jeg tror jeg holder meg til formiddagene når det er tomt jeg. Hvertfall den første tiden.

Oppmøteplikt er klokken 11.30 i dag. Jeg gruer meg allerede til tredemøllen. Oppvarmingen tar jeg alltid på den. Da jeg trente på Idrettssenteret var jeg faktisk ganske god på den. Dvs, jeg gikk forholdsvis lenge. Sendte en mld til min treningsvenninne fra studiedagene i gårkveld om at NÅ skulle jeg begynne å trene.
Etter oppmuntringer osv skrev hun dette :

"huske du på dvoll (les: Dragvoll) den gangen da vi begge gikk på tredemølla t fanden tok oss pga han idiotn som sto å venta på tur å itj hadd trua på oss?!!?"

Jeg kunne ikke erindre hva hun snakket om, så jeg fikk en mer utfyllende forklaring:
"joooo... hain som stil sæ demonstrativt opp foran oss å venta fordi han åpenbart itj trudd at vi holdt ut læng? Du gikk en halvtime å æ jogga som en gal!"

Og da holdt jeg på å le meg ihjel, for klart jeg husket det! Vi brukte alltid å begynne med tredemølle der også, og det var noen ganger kø, dvs vi måtte vente på tur. Det er ikke til å stikke under en stol at både jeg og treningsvenninnen min ikke var av de mest "fænsye" trenere på idrettssenteret. Vi hadde ikke stilig treningstøy og vi var vel ikke akkurat av de best trente. Det krydde derimot av innbitte treningsnarkomane der, og vi moret jo oss selvfølgelig stor over å baksnakke dem og knise av dem hele tiden mens vi trente, litt moro må man jo ha det på trening! :)

Vi moret oss over de treningsfrikene som var der, mens de moret seg sikkert like mye over oss treningsnerder som drev med noe de sikkert ikke kalte trening engang. Men, oppførte de seg som han idioten (treningsvenninnes utsagn, hihi) så kunne du banne på at vi peisa på bare på trass. Og han dusten som åpenbart trodde at vi skulle holde på i bare noen minutter skulle hvertfall ikke få rett! Så vi gikk. Og gikk og gikk og gikk og gikk. Treningsvenninne jogget til og med. Det er utelukket for meg. Men å gå i en halvtime, på forholdsvis høy fart (måtte jo vise at jeg ikke var ute på en søndagstur) er ganske så mye til meg å være. Jeg er jo tross alt muskelsyk.
Tror nok vi kjente blodsmaken i munnen på slutten begge to. Men det var verdt det! Vi greide å tørke det overlegne blikket av det bleike trynet på treningsfriken ja! :D

Er det noe jeg ikke har, så er det treningsbilder. Derfor legger jeg ut et bilde av premien i gjettekonkurransen jeg hadde. Zzzzilje vant dette, et påskeegg, servietter og et putetrekk i påskefarger. Nå skal det sies at jeg trodde jeg kjøpe en duk og ikke et putetrekk. Det så jeg først da jeg pakket inn gaven gitt. Men, men. Et påskeputetrekk er jo også bra å ha? :)

3 kommentarer

Vero

18.03.2010 kl.19:27

Hihihi :)

marita

18.03.2010 kl.21:19

Eg ler og ler av han som stod og trudde dere ikkje skulle holde ut. Også er eg spent på korleis det gikk idag, kom du igang?

paps

18.03.2010 kl.22:45

hmmm...for det første er det ikke en "liten" gym.....og for det andre så er det ikke bare modne menn som svetter der ;-)

(bl.a 3 barnehager som har gjort avtale for sine ansatte, så det er faktisk mange modne damer også!!)

Skriv en ny kommentar

hits