En flau mamma og enda mer jjjjjjjjjjjjjjjupp.

I dag var dagen da jeg for første gang ble litt flau over min datters uttalelser. Hun har jo hatt noen utbrudd tidligere, sånn som at hun roper "mann!!" når det går forbi en dame osv. Men det har liksom vært litt mer sjarmerende, på en måte. Det er jo sånt som små barn gjør. Ikke sant?
Vi fikk besøk av "afrikatanten" fra Trondheim. Det var stas for snuppa å hente henne på togstasjonen. Da vi hadde kledd av oss i gangen og kommet inn på stua satte besøket fra seg sekken på gulvet (hun kom rett fra jobb), og min lille krølle roper "gave!!" og ser forventningsfullt på besøket vårt.

Jeg fatter og begriper ikke hvor hun fikk det fra. Hun har aldri vært frempå før, og hun er jo slettes ikke vant til at de som er på besøk her har med gaver i tide og utide til henne heller. Det ble såklart krise da det såklart ikke var noe gave til henne i jobbsekken til besøket vårt. Hun satt rett og slett på gulvet og raste. Og det hjalp ikke akkurat på at vi faktisk skulle gi en gave til besøket vårt. Snuppa denget til gaveposen, så jeg måtte holde henne fast. Nice...

Vi kom oss heldigvis etter hendelsen, både mor og barn :)
Resten av ettermiddagen var veldig koselig. Vi spiste middag, lekte litt, så på barne-tv (timmy-tid!!!) og så badet besøket snuppeluren. Da jeg hentet Alma på barnehagen i dag sa de at hun ikke hadde vært i form. Da hun kom opp av badekaret fikk hun noen skikkelige frostrier med gåsehud over hele kroppen, hun var tufs og frøs resten av kvelden. Ville ikke ha mat, men drakk endel kakao med krem. Så ville hun legge seg, frivillig! Det har heller aldri skjedd før.
"iskald, iskald" sa hun da jeg sang for henne. Og hun som aldri ligger med armene under dyna, skulle plutselig ha den trekt helt oppunder haka. En stund etter at hun hadde sovnet kjente jeg på henne, og hun er en smule varm.. Jeg løftet på dyna og da lå hun i fosterstilling. Snuppeluren min ♥

Besøket fikk forresten ønsket sitt oppfylt, hun fikk se Alma få jjjjjjjjjjupp. Snuppa er bare søt når hun sier det :)
Vi bruker jjjjjjjjjjjjjupp i kakaoen også. Og da må det heftig røring til. Det har Alma bestemt.


Nå skal jeg legge meg, og krysse fingrene for at snuppa mi ikke blir syk!

4 kommentarer

webcamlife

16.03.2010 kl.00:43

Hærlig blogg du har, har lest noen av innleggene dine, ho dattera di er litt av et sjarmtroll :)

Vero

16.03.2010 kl.09:47

Æ kosa mæ! <3

Mari

16.03.2010 kl.20:43

For en nydelig liten jjjjjupp-snupp du har :)

Håper hun var i bedre form i dag?

Ha en finfin kveld, Guro :)

zzzzilje

17.03.2010 kl.20:40

Skjønn! Håper ikke hun ble syk - jeg har ikke lest siste innlegget enda. Det var litt langt, og jeg har dårlig tid. Jeg får ta det igjen.

Tuuusen takk for gaven. Jeg fikk den i går! Skal legge ut på bloggen min, men jeg må få tatt bilder først. Nyydelig - takk igjen :)

Ha en fin dag sålenge.

Skriv en ny kommentar

hits