Mer Green Gate.

Nå begynte nettopp "Music & Lyrics" på TV3, en av mine favorittfilmer. Har du ikke sett den anbefaler jeg at du svitsjer over med en gang! Drew Barrymore er en av mine favorittskuespillere, og Hugh Grant er alltid konge i romantiske komedier. Har jeg egentlig sett han i en film som ikke er en romantisk komedie? Hmm...
Det er faktisk veldig koselig å sitte å se filmen her i stua nå, for jeg har ryddet til den store gullmedalje i dag. Overflødige pyntegjenstander (som det finnes endel av her) er satt inn i skapet, og jeg har satt frem de nye lysestakene jeg kjøpe for gavekortet fra Kremmerhuset jeg fikk til bursdagen min. Fiiiiine er de. Skal ta bilde å legge ut en annen dag. Det er ganske så mørkt her nå, så det blir ikke fine bilder i kveld (iiiiiinge unnskyldning for at jeg ikke gidder å finne kamera, kameraleding osv altså...).

Beviset på at jeg har skjerpet meg og poster bilder jeg har lovt bort kommer her!
Green Gate handelen min :)
(pluss noen små talglys som jeg skal ha i noen lysestaker jeg plutselig fant i et skap. De er tydeligvis arvet, men jeg klarer ikke å komme på hvem jeg har fått dem fra. De må pusses før de kan tas i bruk)


Det er visstnok en kopphåndduk jeg har kjøpt, men jeg vet ærlig talt ikke om jeg greier å bruke den til det. Man kan jo ikke skitne til en så fin ting?? Akkurat nå henger den på komfyren, men da jeg trengte en kopphånnduk for litt siden tok jeg en gammel en. Green Gate'n henger fortsatt ubrukt på komfyren den:) Men det går vel an å bruke det til duk også? Eller?

Blitsbildet så dere får se mønsteret bedre :)

Da jeg kjøpte disse tingene babblet jeg så uhorvelig mye om Green Gate, de ulike mønstrene, ting som fantes osv at butikkdama trodde sikkert jeg var en ekspert. Lite ante hun at jeg bare har snoket rundt på interiørblogger og lært alt jeg kan:) Men hun trodde nok jeg var mye mer kunnskapsrik enn jeg er, så mens jeg betalte sa hun at hun trodde hun hadde "noen liggende" og rotet fælt under og rundt disken. Til slutt dukket hun opp med en Green Gate katalog som hun begynte å bla i og diskutere de ulike mønstrene med meg. Jeg fikk vite hva de skulle ta inn i løpet av året, og diverse. Katalogen fikk jeg med meg hjem. Så nå vet jeg hvertfall mye om produktene til Green Gate. Og for å si det sånn, jeg ønsker meg ikke mindre Green Gateting etter at jeg har bladd i katalogen ett døgn...


Favorittsiden. Me want everything!


Naomi beige (og den blå), Chloè og Ingrid beige ♥

Det er jammen godt det er gratis å drømme!
Nå tror jeg jammen det er på tide å innta sofaen. Hugh'ern driver å fremfører en av 80-tallssangene sine i filmen, og jeg ler så jeg trykker feil på tastaturet her jeg sitter ved kjøkkenbordet.
Hei så lenge!

3 kommentarer

Yong

14.03.2010 kl.23:10

SV; Hehe, så gøy! Jeg har nå funnet ut at han jeg digger stemmen til heter Mark(Marcus Feehily) og at han er homo! Crap - hehe :-))) Jeg rett og slett elsker stemmen hans :-) Må si at favorittene er Flying without wings og Home, men syns My love og I'm already there også er veldig fine :-) Vedig mange fine sanger, altså, og perfekte å gaule til - spesielt i bilen :-)))

Mie og mamma

15.03.2010 kl.11:40

Så søte de nye green gate koppene er(regner med at det er vår/sommer kolleksjonen)..likte så godt sommerfuglen inni koppen:)

Ps:Her i huset er green gate koppene brukt til alt fra barnesjeholder, blomterpotte og selvsagt te/kaffekopp..Me love greengate:)

Guro

15.03.2010 kl.13:10

Mie og mamma: ja det er sommerkolleksjonen ja. Butikken her tar jo ikke inn annet før til høsten... hmpfr.... :)

Skriv en ny kommentar

hits