Fotsoppost og postkontorregler.

Yngvild greide å spolere den himmelske osteopplevelsen min på tirsdag. Da jeg gavmildt skulle dele spaniaosten min med henne sa hun "æææsj, det ser ut som sånn død hud man høvle av under fotan".Nå greier jeg ikke å spise osten uten å se for meg ekkle føtter med masse død hud. Men den er så god at jeg kan ikke la være å spise den helt. Derfor spiser jeg i tussmørket. Og prøver å la være å se på den så godt jeg kan. Jeg lurer forresten på hvordan spanjolen som serverte den på festen til Yngvild greide å skjære den opp i fine skiver, det er jo som å skjære i betong! Mine "skiver" kan ikke sammenlignes....Tror ikke det har noe å gjøre med at jeg er muskelsyk. Ikke i det hele tatt ;)

Ellers i dag har jeg prøvd ut ny rullestol i nesten to timer. Mye tekniske duppeditter og mål som må til! Men det blir veldig bra. Og så har jeg brettet to ark, stiftet sammen og skrevet på navn og adresse. Ganger 250 stk.. I tillegg fant jeg ut at svarfristen på de to skjemaene var alt for lenge frem i tid, så jeg strøk over en dato og skrev på en ny på hvert ark jeg brettet også. Dvs jeg har skrevet tallet "21" sånn ca 500 ganger. Yey... Og på postkontoret kunne de selvfølgelig ikke stemple på portoen, jeg måtte bare ikke tro at de driver med noe slags ekstraservice når man kommen med en bærepose med post nei. Jeg fikk utdelt ruller med frimerkeklistremerker og ble plassert på et bord i et hjørne. Der satt jeg ganske lenge. Da jeg skulle levere dem i skranken fikk jeg beskjed om at de inne på postkontoret pakket posten kl 15.45 og nå var klokken nesten 16.00, så om jeg ville ha brevene med i postbilen i dag måtte jeg putte dem i postkassen på utsiden av postkontoret. For den tømte postbilen nemlig klokken 16.00.
"Greit" sa jeg. Med en ganske så sur stemme. "Æ gidde faktisk itj å stå å putt inn over 200 brev i den lille luka, så da får dem heller vent t i mårra" sa jeg og lesset hele bunken over i armene på postdama.
Nei hun skulle kanskje se om det gikk an å få dem med i dag likevel da sa hun. You better!!

Vi har hatt morfar/oldefar på middag i dag, og i morgen skal jeg på spansk fest! Gleder meg.
Men først, sengen ♥
Jeg kommer garantert til å drømme om Posten i natt....

Én kommentar

Lin Christine Solberg

13.03.2010 kl.22:24

Sånn ost er litt god ja :) Men liker ikke når det smaker altfor mye geit.... For de er jo som regel laget av geitemelk de ostene der, hvertfall på Gran Canaria :)

Skriv en ny kommentar

hits