Mitt nye/gamle skap.

Verdens tregeste, that's me.... Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har lovt bort bilder av ditt og datt, og så går det rett i glemmeboken. skapet mitt har vært ferdigmalt i nesten en uke nå. Det står fortsatt ikke der det skal, altfor nært sofaen står det. Men inntil stikkontakten på veggen er flyttet får det bare være sånn. Bildene som skal være over skapet er følgelig ikke hengt der de skal være heller. Men pytt sann, det går da seg til :)Ghanamenneskene mine har fått kommet frem igjen. De har vært pakket bort ei stund nå, artig å ta frem ting som nesten blir som "nye". Tror jeg skal sende bestilling på flere neste gang Joe kommer, jeg digger disse "strekmenneskene"!
Jeg har egentlig ingen anelse om hvordan jeg skal ha det oppå skapet, det får komme etter hvert. Det eneste jeg vet er at jeg trenger ei lampe. Men hvilken???Jeg er veldig fornøyd med fargen på skapet hvertfall! Til og med min søster, som i begynnelsen var meget skeptisk til maling, måtte innrømme at det faktisk ble finere med fargen "Demring" fra Jotun :)
Muffinsene er kjøpt på Søstrene Grene til 25 kr stykket. Alma skal få noen på rommet sitt til å ha "hemmeligheter" i.
Sånn var skapet før overhalingen:


Jeg har ikke pusset en millimeter på det. Ville få frem de "gamle og slitte" detaljene. Det er jo et veldig gammelt skap, og sånn synes jeg det skal se ut også :)

I formiddag fikk jeg kaffebesøk av to gode venninner, de hadde med gavekort til meg fra Kremmerhuset!! Lykke! Også hjalp de meg å spise opp kaker fra helgen :) I ettermiddag skal vi på bursdag til sønnen til den ene venninna, og i kveld får jeg "frustrerte fruer"besøk. Også jeg som er potte forkjølet... Får drikke glovarm te med honning til den store gullemdaljen for å holde oppe alle åpninger (som tetter seg til på rekke og rad her...).
Ha en strålende tirsdag alle sammen, her er det nesten storm ute :/


3 kommentarer

Hilde&Tobias

09.03.2010 kl.14:22

Skapet ble dritfint det!!

Jammen flink du Guro;))

God bedring;)

Her har vi et strålende vær med masse sol og heeeelt vindstille;))) Nyyyyyydelig!!!

Hører snøen smelter...*smelt smelt*

Vero

10.03.2010 kl.21:13

Det vart fint ja!

Camilla Hepsø

10.03.2011 kl.15:11

Nydelig skap! Jeg har et akkurat likt stående i kjelleren, og har akkurat begynt å tenke på å ta det frem:) Enig med deg i at de slitte detaljene må få komme frem.. Mitt er arvet fra min oldemor:)

Skriv en ny kommentar

hits