Har du hørt om svensken, dansken og nordmannen?

Har dere hørt om nordmannen, svensken og dansken som dro på tur sammen? Nordmannen brukte rullestol, svensken var blind og dansken var døv. De oppsøkte en helbredende kilde. Først hoppet svensken oppi og kom løpende opp av vannet vill av glede - han kunne se. Så var det dansken som stakk hodet i vannet og fikk hørselen tilbake. De to lempet nordmannen i rullestol uti og han kom jammen opp av vannet med nye dekk!

Denne vitsen fant jeg på Heidi sin blogg. Hun er ei dame som er utrolig flink til å lage kort og scrappe. Anbefaler alle som er interessert i slike kreativiteter til å ta en titt på bloggen hennes.

Jeg har gjort det store i kveld. Fant nemlig ut at de to tøyeskene som står på soverommet, fulle av ting fra stua, hadde passet ypperlig på hattehyllen i gangen. Så nå ligger det gamle innholdet i de på stuegulvet.... Og jeg er veldig lite motivert til å gjøre noe med det. Noen ganger fobanner jeg meg selv og hvor lite flink jeg er til å se konsekvensene av nye ideèr... Det er jo faktisk det jeg prøver å printe inn hos Alma, enhver handling har en konsekvens. Men greier jeg å se det selv?


Yngvild ville at jeg skulle legge inn dette bildet av henne fra fredagen :)
Her er det snuppsi!

Én kommentar

Yngvild

09.03.2010 kl.18:58

øh, ville at du sku legge det ut?? eller tenkte at det va et bedre alternativ til gulv-bildet kanskje??

Skriv en ny kommentar

hits