Timmy-Tid humor.

Jeg sov til klokken elleve i dag! Det var deilig det. I tillegg til å ha hatt en veldig selskapelig helg, har jeg begynt å føle en forkjølelse snike seg på meg, så det var godt å få sove leeeeenge i dag. Jeg merket at Alma våknet ca kvart over sju (jeg var svak i gårkveld og lot henne ligge i min seng da hun våknet av at jeg la meg....). Men  hun lå musestille ved siden av meg i nesten en time og bare pirket på meg. Så jeg lot som jeg sov. Hun elsker å stryke på leppene mine, av alle ting. Og det kiler nå inn i granskauen! Derfor måtte jeg smatte litt innimellom, for å få henne til å ta en liten pause på akkurat det området. Da gikk hun over til å fikle med håret mitt, styrke meg på pannen osv. Innimellom la hun pannen sin inntil pannen min (favorittstillingen hennes når vi skal sove sammen) og kom med golydene. Snuppa mi ♥

Da jeg våknet, ganske groggy av å ha sovet så lenge, hadde assistenten shinet leiligheten. Det var et hærrlig syn det :)
Jeg har spist egget mitt og drukket en kopp te, mens jeg kikket ut på den halshogde snømannen utenfor. Den har jammen meg mistet hodet i løpet av natten. Jeg visste det var noe skummelt med den snømannen!
Nå skal jeg snart innta badet for å prøve å gjøre meg presentabel. Det er foreldrekaffe i barnehagen i dag, så jeg kan vel ikke møte opp i joggebukse som har oreokakeflekker all over.

Er det forresten flere enn meg som digger, digger, digger Timmy-Tid?? Alma er vel sånn passe interessert i serien, mens jeg elsker den! Det er noe med den sauen som bare gjør meg glad. Når de hopper i vei til barnehagen lett på tå, så er det umulig å sitte der å være sur. Det er jo ingen som snakker i serien, men likevel forstår man alt! Jeg tror nesten det må være barne-tvs svar på Supernanny, for man lærer jo hvordan man skal, og ikke skal oppføre seg. Timmy er jo en knakende fin sau da, med omsorg for sine medelever og alt.
Favorittepersonen min, etter Timmy selvfølgelig, er pinnsvinet. Jeg holdt på å le meg ihjel (noe jeg ofte gjør når jeg ser Timmy-Tid sånn generelt) da barnehagen hadde konkurransedag. De hoppet i sekk, løp med egg på skje osv. De skulle også konkurrere i par, binde sammen den ene foten sin med partnerens og så løpe for å komme først i mål. Timmy var i par med pinnsvinet. Pinnsvin ruller seg sammen til en ball når de blir skremt, og da de fyrte av startpistolen rullet pinnsvinet seg sammen og Timmy sto der med en stikkende ball om foten som han fortvilt prøvde å dra med seg mot mål. Jeg ler så jeg rister her igjen jeg altså! :D Det synet! Timmy som fortvilt dro og dro, og pinnsvinet som lå der som ei bowlingkule. hæhæhæhæhæhæhææææ.

Ok, dårlig humor her på formiddagen..... ;)
Jeg skal prøve å dusje meg "normal" igjen, så kan dere synge med til Timmy-Tid imens! Youtube har bare den engelske versjonen, enjoy.
 

Klipp fra den norske versjonen finner dere her.

4 kommentarer

Laila

08.03.2010 kl.13:33

en skikkelig gladsang! Blir i godt humør av Timmy. myyye bedre enn drømmehagen!

Hilde&Tobias

08.03.2010 kl.13:47

Timmy heei timmy et lite lam med et tv program....timmy heei timmy....

Eeeeelsker timmy;))))

mona

07.12.2010 kl.11:49

Hei. Har ei datter på to år som har ett eneste ønske fra nissen; og det er den rosa kattebamsen til katten. Noen som vet om den er å få kjøpt?

Guro

07.12.2010 kl.22:27

Mona: jeg aner ikke. men prøv å søk på "Timmy time" på ebay.co.uk Finnes det så ligger det nok der.

Skriv en ny kommentar

hits