Festmat med "fornøyd gjest" garanti.

Det må jeg si, ei oreokake tar jammen meg langt tid å lage! Kjempeenkelt er det, men fyttekatta hvor tiden flyr. Jeg er kommet til det nest siste laget, og det står nå til "tørking" i kjøleskapet i en time. Mens jeg venter sitter jeg foran dataen og gnaffler i meg spansk ost. Da jeg åpnet kjøleskapet i ettermiddag lyste det en diger ost mot meg, og med ett kom jeg på, hærregud, jeg fikk jo spansk ost av Eddy i gave i gårkveld!!! :D
Helt siden festen til Yng/Eddy har jeg jo gått og gnålt om den himmelske osten Carlos serverte der. Og jammen meg har ikke Eddy skaffet litt av godsakene til meg (med ganske mye hjelp av Carlos vil jeg tro). Tusen takk! :)

Litt andre godsaker serverte jeg på min lille feiring i går. Det falt så til de grader i smak hos gjestene mine at det var så vidt jeg rakk å ta bilde av det før det var spist opp! Jeg snakker om dipfatet jeg laget. Det er noe jeg snappet opp under studietiden i Trondheim. Det er nyyyydelig, og det syntes gjestene mine også. Jeg har derfor ikke et veldig delikat bilde av det... ;)


Som dere ser har de faktisk tatt i bruk en skje! Her holdt det ikke å bruke tortillachipsen å dippe med nei:) Hohoho, jeg har aldri sett mat forsvinne så raskt. Artig at jeg laget noe som falt i smak! Det er kjempeenkelt å lage.
Her er oppskriften:
1. Brun kidney-bønner i stekepannen og bland med tacokrydderblanding. (lag den som du lager tacokjøttdeig) Mos bønnene litt mens du steker.
2.Legg bønnemixen nederst i ei form.
3. Legg et lag med guacamole over (jeg brukte hjemmelaget=best!).
4. Legg et lag med salsa
5. Legg et lag med rømme
6. Strø over rikelig med ost.
Serveres med nacho chips!

Meningen er altså at man skal bruke chipsene til å duppe i blandingen. Men mine gjester syntes de fikk alt for lite i gangen da, så de hentet seg skje :)
Lager du dette følger det med "fornøyd gjest garanti" :D

I tillegg til denne enkle festmaten hadde jeg grønnsaker og dip. Dandert på den fiiine etasjefatet jeg fikk av Alma (Hanne)! Også laget jeg litt tannpirkermat.Da jeg kikket gjennom bildene fra i går kom jeg over noen jeg virkelig ikke husker at jeg har tatt. Blant annet dette:


Det er Yngvild. Hun har en forklaring på sin blogg om hvorfor hun lå der. Nemlig at hun hadde spist så mye god mat at hun måtte legge seg nedpå litt. Men den forklaringen må du lenger ut på landet med altså frøken! :) Jeg lurer på om det kan ha noe å gjøre med et ukjent antall fargesterke drinker som ble konsumert?!!? Jeg må innrømme at hun ikke akkurat lå i en "falle sammen på gulvet av fylla" stilling, men dog... Årsaken til de fargerike drinkene, som både Yngvild og Unn-Eirill drakk, var at de trodde vi skulle drive med drikkeleker. På invitasjonen (på face) skrev jeg nemlig "drinking games" som tema. Det var jo strengt tatt bare en spøk, og unge fru Yngvild var en smule fornærmet over at vi andre satt og "nippet til rødvinen" som hun så fint sa:) Hihihi. Etter som kvelden gikk, så ble det bevist at nipping til rødvin ikke er bare, bare ;)

At det ble nok flytende føde på alle er sikkert og visst. Da jeg og Unn-Eirill satt og kikket gjennom spillelisten vi hørte på i går, oppdaget jeg plutselig at sangene vi trodde var Justin Timberlakes, slettes ikke var Justin! Det var andre som sang sangene hans, men det greide vi ikke å fange opp i går, da gaulet vi med :) Jeg fikk forresten Britney Spears, the single collection i går, jippi!!! :D Ja, jeg digger Britney, og jeg er stolt av det :D

Jeg fikk veldig mange fine gaver, tusen takk alle sammen! I denne stund sitter jeg med skjerfet/sjalet jeg fikk av Laila og ull-tskjorten jeg fikk av Unn-Eirill og spiser osten jeg fikk av Eddy:)
Om morgenen kom snille Hanne og lagde en supergod frokost helt overraskende. Jeg fikk til og med favorittmuffinsen min (Aunt Mabels) med et spillende lys på! nammis. Endelig fikk jeg lov til å åpne pakken med boksene jeg var med og kjøpte:)

Jeg ♥ Dixiebokser

I morgen er det åpent hus med kaker og kaffe hele dagen. Så nå bør jeg virkelig legge meg for å lade opp til en travel dag. Nei farsken, det er sant, jeg har igjen ett lag på oreokaka...

5 kommentarer

peevee

06.03.2010 kl.23:35

Mye godt, der, men tallerkenen ser litt ... skitten ut! ;-)

God natt!

peevee

Hilde&Tobias

07.03.2010 kl.00:07

Hehe, ler av den over her...skitten....blir vel det når man griser den til med mat...hohoho

Men det så jammen godt ut altså;)))

Må teste ut det en dag...

Stikker innom på en bit oreokake og kaffe imorgen jeg da, siden det er åpent hus og greier;))

Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg jammen gjort det altså;)))

Kos deg imorgen....

Guro

07.03.2010 kl.09:35

Hilde: ja bare kom! :D

Yngvild

07.03.2010 kl.12:05

ehm, gurooo... bruker vi ikk be om tillatelse når vi legger ut litt den type bilder på blogg/face?? :) Men min forklaring står!!!

Guro

07.03.2010 kl.20:55

Kremt, yngviiiiiild... kæm e det som har lagt det ut først, på sin egen blogg, MED link t nå æ skreiv t dæ på face???? ;) dessuten e du så vakker på bildet at du har itjnå å klag over :D

Skriv en ny kommentar

hits