Vinnerne av give away og konkurranse.

Jeg glemte rett og slett å trekke en vinner av gjettekonkurransen og give awayen i går ved midnatt. Det er kanskje like så greit, for jeg tror ikke lotterikontrollen hadde godtatt en trekning der de ansvarlige var en smule beruset. Jeg hadde fest i går nemlig, og det gikk unna med alkohyler :) Jeg driver med rydding nå, så skal komme tilbake med mer fra gårsdagen senere, tenkte bare å annonsere vinnerne først.


Trekningen ble foretatt av meg selv og Unn-Eirill. Unn-E er mitt sannhetsvitne på at det ikke ble jukset. Jeg skrev opp alle navnene på post-it lapper, og Unn-E brettet dem. I mangel på en skål, så mikset hun lappene og gjemte dem bak potetgullskåla på bordet:) Så jeg så ingenting da jeg trakk en lapp.
Og vinneren ble..........

:)

Siden jeg kjenner Laila veldig godt, hun var til og med på festen i går, så har jeg allerede adressen din. Pakke blir sendt i posten på mandag! :)

Den som vant gjettekonkurransen om når jeg ble født ble zzzzilje. Hun skrev kl 12.01, og jeg ble født (ca) klokka tolv!
Du må sende meg adressen din, så skal du også få pakke i posten :)
Alle skal selvfølgelig få se hva premiene er, men vinnerne må få dem i posten først. Ellers blir det jo ikke noe spennende:) Jeg synes det var dritmorsomt å ha en give away, så man skal ikke se bort ifra at det kommer flere.
Nå skal jeg fjerne ansiktsmaska mi, det begynner å rive i ansiktet kjenner jeg, og så skal jeg ta siste ryddings før snuppa kommer hjem.
Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen!
Hilsen Guro som har søndagsfeeling...... ;)

3 kommentarer

Laila

06.03.2010 kl.17:17

åååå NÅ ble jeg glad!!! venter spent :D:D

Mari

06.03.2010 kl.19:00

gahhh....ikke min tur denne gang!

Men GRATULERER til vinnerne :)

ha ei fin helg, Guro!

zzzzilje

06.03.2010 kl.22:46

åååå - så artig!! Sender adressen min på mail :)

Skriv en ny kommentar

hits