tin-tof, en ny nettbutikk.

For en stund tilbake fikk jeg en mail av Kristin Manger Linder fra den nye nettbutikken tin-tof. Hun lurte på om jeg ville ta en titt på nettsidene deres, og det har jeg nå gjort. Konseptet til tin-tof er:
"tin-tof er en morsom nettbutikk for hele familien. Vi er opptatt av å ha det gøy på tvers av generasjoner og synes aldri man skal bli for gammel til å leke. "Jeg har snoket litt rundt på nettsiden, og det må jeg si, det er veldig mye fint der! De har både leker og interiørstæsj, og det er mye jeg har lyst på! I tillegg til "vanlige" leker, har de mange spesielle, artige saker. Som feks en papirflykatapult. Me like :D

Eller hva med en Marihøne Bed&Breakfast? Så søøøøt! Jeg vil også ha.

De har mange fine treleker. Jeg er ikke noe fan av plastleker, selv om vi har mange altså! Men treleker er definitivt finest. De er mer solide og ikke minst så ser de mer delikate ut :) Hadde Alma hatt bursdag snart, hadde jeg hamstret gaver til henne her, blant annet dette:

Det finnes også ting te a mor i nettbutikken. Jeg kunne veldig gjerne ha tenkt meg disse eggene... ;)
Hvis du synes denne butikken høres ut som noe for deg, så ta en titt på nettsiden til tin-tof,
www.tin-tof.com Jeg ble hvertfall veldig positivt overrasket. Kunne tenkt meg mye derfra. Men så var det den her lommeboken da.... ;)

Konklusjonen min er: tin-tof lever opp til filosofien de reklamerer med, nettbutikken bugner av ting som gjør det mulig for både unge og gamle å finne "barnet" i seg.

3 kommentarer

linpinsukkerspinn

05.03.2010 kl.10:27

Så mye fint! Skal ta en titt :)

zzzzilje

06.03.2010 kl.22:50

Jeg skal ta en titt!

marita

07.03.2010 kl.23:17

Sånt ladybug inn hus har eg kjøpt til Lucas, han har både det blå og det rosa :P Dei er heilt geniale. Treleika er definitivt best. Takk for tips om nettbutikk :)

Skriv en ny kommentar

hits