Reflekshandlinger er no dritt.

Nå sitter jeg her og er meget skeptisk. Da jeg tok opp mobiltelefonen for å ringe, så var det plutselig kommet en rar "gugge" på skjermen. Helt automatisk tok jeg litt på fingeren og smakte!!!... Akkurat i det jeg fikk litt på tunga så kom jeg på at det her var egentlig en særdeles dårlig idè. Jeg aner jo ikke hva det var jeg smakte på. Guggen hadde en ubestemmelig farge, litt lys grønn/brun, og jeg har saumfart stedene der mobilen har oppholdt seg etter siste gang jeg brukte den, men jeg finner ikke spor av mer gugge.

Hypokonderen i meg sitter nå og venter på å bli syk. Jeg føler meg allerede litt uvel. Mens jeg sitter her å venter på at basillene skal overmanne meg, kom jeg plutselig på en annen gang (for lenge lenge siden) jeg angret veldig på at jeg automatisk slurpet i meg noe. Jeg var på besøk hos ei venninne med en ganske så fersk baby. Jeg fikk servert is, og etter å ha holdt på med babyen og spist opp isen min, ser jeg at jeg har sølt på bordet foran meg. Også da, tar jeg automatisk fingeren og sveiper opp isen og putter det i munnen. Denne gangen var det også en særdeles dårlig idè, for det var slettes ikke is. Det var gulp......

Ellers har vi vært i bassenget i dag, Alma var helt spinnvill. Nå hopper hun fra kanten selv. Eller, det kan kanskje diskuteres om det hun driver med kan kvalifiseres som et hopp. Hun setter den ene foten foran den andre og velter seg uti:) Da vi var ferdige med økten i bassenget var det opp og ut i garderoben/dusjen. Og der var det plutselig ikke en eneste dråpe varmtvann igjen! Stakkars Alma hadde såpe igjen i håret da det plutselig tok slutt, og hylte som en stukket gris da vi måtte skylle ut såpa. For det var virkelig ikke en eneste dråpe varmt vann igjen, det var iiiiiiskaldt! Men hun ble fornøyd igjen da hun satt innpakket i håndduker og fikk en kopp med "bola" (biola).

En veldig, veldig gledelig nyhet (for meg) er at jeg har fått inn skapet mitt! :D Planen er nå å begynne å rydde vekk alt som står stablet langs veggene i stua. Skal også ta bilder av bruktbutikkfunnene mine fra i går. Det her lyset som alle interiørbloggere snakker er fraværende, men jeg er jo hverken en fotograf eller stylist, så jeg bruker det lyset (blitsen) jeg har jeg ;)
Vi sneiks!


Mamma og Alma på Marsimartnan ♥

PS! Ikke glem å meld dere på min Give Away her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits