Værsåsnill, tørk!

Planen om å komme seg i seng før elleve har gått i vasken i kveld, det er sikker og visst. Sånn er det når man sitter og skravvler i telefonen i over en time. Men, det var en veldig hyggelig skravvling, så det er verdt det! :) Dagen i dag har blitt brukt til småpuslerier. Dvs at jeg har fartet rundt og ordnet en ting her og en ting der. Det ble endel når jeg oppsummerte dagen, men det har faktisk vært veldig koselig. For noen småting innebar shopping, og det kan man jo ikke bli i dårlig humør av ;) Jeg har endelig kjøpt laken til storpikesengen til Alma, siden sengen er 60x160 er det ikke et eneste standard laken som passer. Kid sa at de ikke engang selger laken til 75 cm senger lenger, og 90 cm hadde blitt bare krøll. Derfor kjøpte jeg et vanlig bomullslaken i str 150x200. Det kan jeg dele i to, og vips har jeg to laken. Jeg fant en veldig fin duk der inne også. Selvfølgelig.... I tillegg har jeg vært på begge gjenbruksbutikkene her i byen, og ifølge meg selv har jeg gjort litt av noen kupp. Viser det i morgen også, er for trøtt til å ta bilder og den videre prosessen før alt er på bloggen nå.

Jeg er veldig spent på om skapet/skjenken min trenger et lag til med maling eller ikke i morgen. Krysser alt jeg har av fingre og tær for at det ikke gjør det, jeg vil ha det opp på stua nå! Blir gal av dette rotet, med ting som står overalt. Så er det bare den helsi*** stikkontaken som er igjen, den står jo midt i veien for der jeg vil ha skapet. Men det er visst ingen som vil ta oppdraget, jeg la jo inn anbud på både mittanbud.no og anbudstorget.no Ble vel et for lite oppdrag tenker jeg. :( Så foreløpig får skapet stå klint inntil sofaen. En tusenkronersflytting av stikkontakt står ikke på budsjettet denne måneden. Betalte regninger for 19 000 kroner i går, bare elsker dette voksenlivet altså.

Nå skal jeg finne loppekassa mi, snuppeluren skal på ski/akedag i barnehagen i morgen, og om ettermiddagen er det jo bassengtid. Jeg skal prøve å få orden på rotet her i stua, skal jo ha fest på fredag og ryddingen må starte i god tid. Derfor, kjære skap, ikke treng flere strøk med maling, jeg må putte ting inni deg!!!

For dere som er interesserte, her er fargen skapet males i, Demring fra Jotun.

Det er fargen på veggen som er Demring altså :) Den er lys grå.

Jeg må takke alle som skrev hyggelige kommentarer om Pippilottaen min. Takker for komplimentene, men jeg er virkelig ikke en god syerske altså. Pippikostymet ble snekret sammen i de siste timene før karnevalet, og det vises for å si det mildt. Jeg tok derfor ikke nærbilder av mesterverket mitt :) Underkjolen skulle være kortere, men snuppeluren fikk anfall da jeg skulle klippe av den. Så den ble lang. Og de rosa sokkene er ikke en del av kostymet, men de måtte være på. Under har hun to forskjellige,stripete og fargerike knestrømper lånt av sin mor. Fikk lurt av henne de rosa sokkene da vi dro :)

2 kommentarer

04.03.2010 kl.00:18

jeg tror jeg må slutte å lese blogger der bloggeren har baby, jeg blir så babysyk...

Guro

04.03.2010 kl.10:33

Anonym: hadde Alma hørt deg nå hadde hun blitt dødsfornærma. Hun er nemlig "dor pike!!" :)

Skriv en ny kommentar

hits