Er du ikke irritert?!

Det er jeg. Det nye stuntet til blogg.no synes jeg ikke noe om i det hele tatt. Hvis du ikke skjønner bæra av hva jeg snakker om, så snakker jeg om forsiden på www.blogg.no Istedenfor at navnet på bloggen står der når man legger ut et innlegg, og på topplistene osv, så har de funnet ut at http-adressen til bloggen skal stå der isteden. Så min blogg heter ikke "Guro og Alma - på 4 hjul i svingene" lenger, den heter "Guros" (adressen min er http://guros.weblogg.no). Irritert!!!

Jeg finner jo ikke igjen de bloggene jeg bruker å lese, for http-adressene har jeg virkelig ikke pugget. Noen har jo heelt andre adressenavn enn hva bloggen heter, sånn som jeg har... Dritt!
Jeg håper virkelig blogg.no retter opp fadesen, for en fadese vil jeg virkelig kalle det!

3 kommentarer

Ine Andrea

27.02.2010 kl.10:24

Jeg liker forandringen jeg :) Selvom det er leit at du ikke finner igjen bloggene du pleier å lese!

Før var folk så fæle til å bruke bloggnavnet sitt til å få oppmerksomhet (selvsagt ikke alle, men noen). Det skulle sjokkere, og sa egentlig ingenting om hva bloggen handlet om. Jeg er litt glad vi slipper flere "10 år og bestefar", "12 år og alenemor" , "tynne og pene", og tilsvarende :P

Hilde&Tobias

27.02.2010 kl.11:02

Jeg liker forandringen de har gjort;)

Det var så altfor mange som fikk ufortjent oppmerksomhet med diverse navn på bloggene sine... Nå kommer det fram flere blogger som faktisk er verdt å lese;)

Men kjipt å ikke finne igjen blogger man leser da:((

Let litt mer så finner du de nok ;))

Guro

27.02.2010 kl.22:45

Til dere begge: jeg byr meg mildt sagt midt i **** om noen skriver "sjokkerende" ting i bloggnavnet sitt. Det er de som går på det som har skyld i at de kommer opp på listen. Og listen bryr jeg meg ikke noe om i det hele tatt. Jeg synes det er synd at det ikke går an å vite hvordan blogg man klikker seg innpå lenger.

Skriv en ny kommentar

hits