Her kommer Pippi Langstrømpe!

I kveld er jeg giddaslaus, rett og slett. Jeg har spist meg kvalm på spekeskinke, rømme og flatbrød. Nå sitter jeg og heller innpå med vann, tørst! Det er alt jeg har gjort etter at Alma la seg. Ved siden av meg ligger det en stoffbunke og venter på å bli forvandlet til "pippiklær". Alma skal på karneval på søndag, og hun fikk velge mellom Pippi og Baktus. To figurer jeg mener jeg skal greie å forvandle henne til. Hadde hun derimot fått velge mellom Mummitrollet, Ludde o.l hadde jeg vært in deep shit. Derfor fikk hun rett og slett ikke de valgene presentert :) Så Pippi it is. Kjøpte litt stoff på Stoff og Stil da vi kjørte hjem fra hytta på onsdag. Siden jeg er panisk redd for å sy feil og ødelegge alt, kjøpte jeg som vanlig dobbelt så mye stoff som jeg trenger til pippikostymet. Dermed ble alt dobbelt så dyrt også.


Da vi kjørte hjem lanserte jeg en brilliant idè til Hannis, hva om Alma kommer som Pippi, og jeg dukker opp som Lille Gubben?!? Jeg synes jo selv det er en knakende god idè, og vi hadde garantert vært de kuleste på karnevalet. Men Hannis var ganske så lunken til hele ideèn. Skjønner ikke hvorfor.... :) Jeg har enda ikke rørt stoffbunken. Siden karnevalet er på søndag har jeg altså morgendagen på å sette igang. Og bli ferdig.


Vi skal en tur på Marsimartnan i morgen, vi har jo hatt husarrest i en uke siden Alma har vært syk. Det har vært fint vintervær de siste dagene at det har vært en pine, selv for meg som ikke er et vintermenneske, å sitte inne. I dag fikk vi litt luft da vi permoet opp til en barnehagevenn av Alma og spiste middag. Vennen var også litt småsyk, men om begge småttissene er i form i morgen skal vi møtes på marsimartnan. Det var fakkelnatt i kveld. Dvs klokken syv slås alle lys av i sentrum og man går i fakkeltog rundt i gatene og ser på forskjellige tablåer fra gamledager. Marsimartnan er nemlig en gammel og viktig tradisjon her i byen. Men jeg har aldri vært med på fakkeltoget. Siden det begynner syv, og det er da Alma legger seg, og jeg ikke har sett mening i å holde henne oppe for noe hun ikke har noe utbytte av, så har jeg vært hjemme siden hun ble født. Har jo ingen barnevakt, for hele byen er jo i fakkeltoget. Til neste år skjønner hun kanskje litt mer av det, så da kanskje jeg også får opplevd fakkelnatta?

Jøss, det her ble jammen et langt innlegg om ingenting. Klokka er bare halv elleve, men jeg skal jammen meg hoppe til sengs. Jeg er fornøyd med meg selv, jeg har vært superflink til å legge meg i rett tid i det siste! Rekorden var på mandag, da ingen tenkte tanken på å vekke meg da jeg la meg sammen Alma for at hun skulle sovne på hytta. Vi la oss kvart over syv, og jeg sov, med et avbrudd da jeg våknet og var supertørst og gikk på kjøkkenet og helte i meg to glass Solo, helt til neste morgen klokken ni... Det første jeg tenkte da jeg våknet på tirsdagsmorgenen var "jammen vi skulle da ha potetgull med dip!!!". Heldigvis hadde resten av gjengen spart godsakene til neste kveld. Ellers hadde jeg seriøst gitt dem ris, de vekket meg jo ikke!

Min lille Pippilotta ♥ som av og til er like flink til å finne på lurerier som den ordentlige Pippi :)

2 kommentarer

bd

26.02.2010 kl.23:06

Hehe...riktig god helg:-)

linpinsukkerspinn

27.02.2010 kl.13:41

Alma blir sikkert kjempefin som Pippi! Og det hadde jo vært innmari kult å se Guro som hest da ;) Go for it!! :D

Skriv en ny kommentar

hits