En mann må det være.

I morges ringte jeg fastlegekontoret for å bestille time til snuppeluren min. Hun hoster fortsatt like ille, og ingen av oss sov særlig i natt av den grunn. Når jeg bestiller time til Alma får jeg det på dagen. Det er jo kjempeflott, men jeg skulle ønske det var samme prosedyre når jeg trenger time til meg selv også. Hadde det vært meg hadde jeg nok fått time etter helgen, mens Alma fikk ca en time etter at jeg ringte.
Et lite tips til dere som har barn som blir hysteriske når det er snakk om legen, kjøp ei doktorveske til dem! Alma fikk det i bursdagsgave, og det er null problem å gå til legen etter det. Hun har jo selv lyttet på hjertet med stetoskopet sitt, hun har kikket inn i ørene våre, satt sprøyte på oss, målt feberen osv. Det eneste problemet min lille snuppelure har, er at hun er ikke til å rikke når det gjelder at doktoren skal være en mann. Doktordame skal hun ikke høre snakk om. Jeg har prøvd å ymte frempå at doktoren kunne kanskje være ei dame også? Og har blitt møtt med et raseri uten like. Flaks for meg har ikke fastlegen vår (som er ei dame) kontortid på torsdager, så vi kom til en annen lege på legesenteret, og det var en mann! :) Det ble dog litt problemer i starten, vi måtte inn på lab'en for å ta en crp, og der var det ei dame som tok imot oss.... Etter å ha overbevist henne om at vi skulle til doktormannen etterpå, gikk det greit.

Diagnosen etter legebesøket var store mandler og halsbetennelse. Vi har startet på ei weifapeninkur. Jeg og Hannis smakte på den og syntes den smakte helt forferdelig, mens Alma merkelig nok ikke protesterer i det hele tatt.
Etter legebesøket måtte vi dra hjem til Dodo. Pappa var nemlig i leiligheten min for å brenne inn vedovnen. Vi ble anbefalt å ikke komme hjem helt enda, da vi var ferdige i byen "det e iskaldt her, det ose sånn sjø, brannalarman går jo av å greier". Really!?!? .....
Det viktigste er vel at ovnen fungerer helt perfekt nå, jeg har fyrt i hele dag! :DEn liten doktorfrøken tar oppdraget sitt meget alvorlig :)
(Tanta ble forresten erklært frisk)


En annen artig sak fra dagen min er at jeg har oppdaget en anbudsverden på nettet! Så nå har jeg lagt inn stikkontaktflyttingen min på både MittAnbud.no og Anbudstorget.no Jeg venter i spenning! ;)
Ha en fortsatt fin kveld alle sammen, jeg skal snart finne senga. Man vet aldri om natten blir en reprise på den forrige. Gjesp...

3 kommentarer

Heidi

25.02.2010 kl.21:54

Heisann! Saa lurt med det doktorsettet:) M skal jo absolut ikke til lege han... 3-aarskontrollen ble jo utsatt paa grunn av lite samarbeidsvillig gutt;)

Haaper vesla kommer seg fort. Her var tullskapen over paa én natt visst! Ingenting er bedre!

KLEM!

Vero

26.02.2010 kl.00:10

Hehe, Dr. Alma tok jo tempen på mæ i forrige uke så... ;) Bra hu har fått medisin. Å bra ovnen e i gang! Kan tænk mæ det e herlig :)

26.02.2010 kl.22:34

Søt blogg du har.

Stå på videre!

Skriv en ny kommentar

hits