Litt riper i lakken, men ellers bra.

Den supre dagen (se forrige innlegg) har fått noen riper i lakken, men det er fortsatt en bra dag altså. Den strålende soldagen viste seg å være iiiiiiiiskald. Når jeg ser sol tenker jeg "varmt" med en gang. Det var veldig, veldig feil. Selv om det var plussgrader i solveggen min, var det faktisk -10 grader i resten av byen. Og i tillegg var det en utrolig sur vind, jeg ble rett og slett stivfrossen etter noen minutter utendørs.
Men jeg fikk gjort unna ærendene jeg hadde på timeplanen. Derfor løftet humøret seg et par hakk. Men så ble jeg sur igjen. Denne gangen på kommunen og husbanken. Jeg har søkt om bostøtte, men det fikk jeg (med min flaks) selvfølgelig avslag på. Jeg som leste at husbanken hadde gjort om reglene sine så flere skulle få støtte. Isteden øker felleskostnadene mine med 2300 kroner, og da får jeg med ett avslag på noe som helst støtte i det hele tatt. Frem til august i fjor hadde jeg altså 2300 kr mindre i boligutgifter hver måned, og fikk ca 500 kroner i bostøtte. Så økte kostnadene mine med 2300 og jeg får avslag. Jeg skjønner ingenting. Og for å være ærlig er jeg ikke veldig motivert til å begynne på en ny runddans i systemet. Det får uansett vente til neste uke.

Anyway. Vi har vært i bassenget og det var kjempegøy! Alma er helt vill i vannet for tiden. Vi har brukt å sende henne mellom oss, under vann. Men nå har vi begynt å sende henne under vann mot kanten av bassenget. Hun var kjempeflink og skjønte at hun skulle ta tak i kanten med en gang! Men. Det er et ganske stort "men" her, hun skjønner ikke at hun faktisk ikke kan svømme... Så når hun har tatt tak i kanten og fått hodet over vannet, snur hun seg mot oss som står ute i bassenget, og slipper taket i kanten. Siden hun faktisk ikke kan svømme mot oss enda så synker hun selvfølgelig til bunns med en gang. Da gjelder det å få henne opp så raskt vi rekker frem. Og tøtta kommer opp like blid som en sol :) Flinka mi ♥

I morgen har jeg lovt henne en skikkelig koooooosedag. Vi har hatt planer hver eneste ettermiddag denne uken, så i morgen etter barnehagen er det mamma og almatid. Jeg har lovt bort både filmkos i sofaen, sjokoladespising, kveldsmat i sofaen og puslespillegging. Da kan vel ikke dagen bli bedre vel?!:)
Jeg tror jeg skal ta i bruk den ene bursdagsgaven min jeg. Fikk jo penger av morfar, og jeg har kjøpt min første Brukaskål. Jeg har strengt tatt ikke lov å bruke den før om to uker, men siden vi skal ha kosedag..... ;)


Fiiiine skåla! Jeg liker fargen veldig godt, og funderer på om jeg skal male skapet mitt i en lik farge. Hva tror dere?
Skapet ser dere her.
Foreløpig er ikke innholdet "Godis" i mine øyne. Men i snuppelurens derimot... ;)

Ei meget eksklusiv smokkskål om jeg så får si :)

God natt alle sammen!

3 kommentarer

Nina

18.02.2010 kl.22:53

Jeg har helt lik skål:)

De er fine!

Hilde&Tobias

18.02.2010 kl.23:07

Åh, det er så frustrerende at man er nødt til å kjempe for absolutt alt:( Håper du kommer noen vei med klage på bostøtte-avslaget!!

Sånn skål har jeg ønsket meg mange ganger, men får det aldri:( Kanskje til helgen;) Skal feire bursdagen min da....

Hvis ikke skal jeg rett i butikken og kjøpe meg en selv...så det så...en sånn skål skal jeg ha!!!

Guro

19.02.2010 kl.09:18

Fine skåla ja :D

Skriv en ny kommentar

hits